نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Nutrition and Healthy Aging
هلند | کشور |
2451-9480 | ISSN |
2451-9502 | e-ISSN |
2017 تا کنون | مدت فعالیت |
IOS Press | ناشر |
www.iospress.nl | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition and Healthy Aging ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تغذیه و پیری سالم یک انجمن بین المللی برای تحقیق در مورد تغذیه به عنوان وسیله ای برای ترویج پیری سالم است. این به ویژه در مورد تأثیر مداخلات تغذیه ای بر مکانیسم های متابولیک و مولکولی است که پیری و بیماری های مرتبط با سن را تعدیل می کند، از جمله هر دو پاسخ بیولوژیکی از طرف خود ارگانیسم و میکروبیوم آن. نتایج حاصل از هر دو ارگانیسم های مدل و آزمایشات بالینی در نظر گرفته خواهد شد. با توجه به دومی، این مجله فقط در پذیرش کارآزماییهای مداخلهای تصادفیسازی شده و کنترلشده انسانی که به طور گسترده با دستورالعملهای فعلی EFSA و FDA ایالات متحده برای مطالعات بالینی تغذیه مطابقت دارند، سختگیرانه عمل میکند. این مجله مقالات تحقیقاتی، ارتباطات کوتاه، بررسی انتقادی و خلاصه کنفرانس را منتشر خواهد کرد، در حالی که از نظرات همتایان آزاد استقبال خواهد شد.