نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition & Metabolism
انگلستان | کشور |
۴٫۱۶۹ | Impact Factor |
1743-7075 | ISSN |
1743-7075 | e-ISSN |
2004 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
nutritionandmetabolism.biomedcentral.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition & Metabolism مطالعاتی را با تمرکز واضح بر تغذیه و متابولیسم با کاربردهای مختلف از نیازهای تغذیه، فیزیولوژی ورزش، مطالعات بالینی و جمعیت، و همچنین مکانیسمهای اساسی در این جنبهها منتشر میکند.
زمینه های مورد علاقه برای تغذیه و متابولیسم شامل مطالعات تغذیه مولکولی در زمینه چاقی، دیابت، لیپدمی، سندرم متابولیک و فیزیولوژی ورزش است. نسخههای خطی مربوط به متابولیسم مولکولی، سلولی و انسانی، سنجش مواد مغذی و تعاملات ژن- مغذی نیز مورد توجه هستند، و همچنین مقالاتی که از استراتژیهای جدید و نوآورانهای مانند متابولومیک/لیپیدومیکس یا سایر نشانگرهای زیستی مبتنی بر اومیک برای پیشبینی وضعیت تغذیه و بیماریهای متابولیک استفاده کردهاند، مورد توجه هستند.
حوزههای کلیدی که ما میخواهیم ارسالها را تشویق کنیم عبارتند از:
چگونه رژیم غذایی و مواد مغذی خاص با ژنها، پروتئینها یا متابولیتها برای تأثیر بر فنوتیپهای متابولیک و پیامدهای بیماری تعامل دارند.
-نقش عوامل اپی ژنتیک و میکروبیوم در پاتوژنز بیماری های متابولیک و تأثیر آنها بر پاسخ های متابولیک به رژیم غذایی و اجزای غذا.
-چگونه رژیم غذایی و سایر عوامل محیطی بر اپی ژنتیک و میکروبیوتا تأثیر می گذارد. میزانی که عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی پاسخهای متابولیک شخصی به رژیم غذایی و ترکیبات غذایی و مکانیسمهای درگیر را تغییر میدهند.
چگونه شبکه های بیولوژیکی خاص و مکانیسم های سنجش مواد مغذی به تنوع متابولیک نسبت می دهند.