| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Nutrition & Metabolism
| انگلستان | کشور |
| ۴٫۱۶۹ | Impact Factor |
| 1743-7075 | ISSN |
| 1743-7075 | e-ISSN |
| 2004 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| nutritionandmetabolism.biomedcentral.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition and Metabolism ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition & Metabolism مطالعاتی را با تمرکز واضح بر تغذیه و متابولیسم با کاربردهای مختلف از نیازهای تغذیه، فیزیولوژی ورزش، مطالعات بالینی و جمعیت، و همچنین مکانیسمهای اساسی در این جنبهها منتشر میکند.
زمینه های مورد علاقه برای تغذیه و متابولیسم شامل مطالعات تغذیه مولکولی در زمینه چاقی، دیابت، لیپدمی، سندرم متابولیک و فیزیولوژی ورزش است. نسخههای خطی مربوط به متابولیسم مولکولی، سلولی و انسانی، سنجش مواد مغذی و تعاملات ژن- مغذی نیز مورد توجه هستند، و همچنین مقالاتی که از استراتژیهای جدید و نوآورانهای مانند متابولومیک/لیپیدومیکس یا سایر نشانگرهای زیستی مبتنی بر اومیک برای پیشبینی وضعیت تغذیه و بیماریهای متابولیک استفاده کردهاند، مورد توجه هستند.
حوزههای کلیدی که ما میخواهیم ارسالها را تشویق کنیم عبارتند از:
چگونه رژیم غذایی و مواد مغذی خاص با ژنها، پروتئینها یا متابولیتها برای تأثیر بر فنوتیپهای متابولیک و پیامدهای بیماری تعامل دارند.
-نقش عوامل اپی ژنتیک و میکروبیوم در پاتوژنز بیماری های متابولیک و تأثیر آنها بر پاسخ های متابولیک به رژیم غذایی و اجزای غذا.
-چگونه رژیم غذایی و سایر عوامل محیطی بر اپی ژنتیک و میکروبیوتا تأثیر می گذارد. میزانی که عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی پاسخهای متابولیک شخصی به رژیم غذایی و ترکیبات غذایی و مکانیسمهای درگیر را تغییر میدهند.
چگونه شبکه های بیولوژیکی خاص و مکانیسم های سنجش مواد مغذی به تنوع متابولیک نسبت می دهند.