تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition & Metabolism


انگلستان
کشور
۴٫۱۶۹
Impact Factor
1743-7075
ISSN
1743-7075
e-ISSN
2004 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
nutritionandmetabolism.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Nutrition & Metabolism مطالعاتی را با تمرکز واضح بر تغذیه و متابولیسم با کاربردهای مختلف از نیازهای تغذیه، فیزیولوژی ورزش، مطالعات بالینی و جمعیت، و همچنین مکانیسم‌های اساسی در این جنبه‌ها منتشر می‌کند.

زمینه های مورد علاقه برای تغذیه و متابولیسم شامل مطالعات تغذیه مولکولی در زمینه چاقی، دیابت، لیپدمی، سندرم متابولیک و فیزیولوژی ورزش است. نسخه‌های خطی مربوط به متابولیسم مولکولی، سلولی و انسانی، سنجش مواد مغذی و تعاملات ژن‌- مغذی نیز مورد توجه هستند، و همچنین مقالاتی که از استراتژی‌های جدید و نوآورانه‌ای مانند متابولومیک/لیپیدومیکس یا سایر نشانگرهای زیستی مبتنی بر اومیک برای پیش‌بینی وضعیت تغذیه و بیماری‌های متابولیک استفاده کرده‌اند، مورد توجه هستند.

حوزه‌های کلیدی که ما می‌خواهیم ارسال‌ها را تشویق کنیم عبارتند از:

چگونه رژیم غذایی و مواد مغذی خاص با ژن‌ها، پروتئین‌ها یا متابولیت‌ها برای تأثیر بر فنوتیپ‌های متابولیک و پیامدهای بیماری تعامل دارند.
-نقش عوامل اپی ژنتیک و میکروبیوم در پاتوژنز بیماری های متابولیک و تأثیر آنها بر پاسخ های متابولیک به رژیم غذایی و اجزای غذا.
-چگونه رژیم غذایی و سایر عوامل محیطی بر اپی ژنتیک و میکروبیوتا تأثیر می گذارد. میزانی که عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی پاسخ‌های متابولیک شخصی به رژیم غذایی و ترکیبات غذایی و مکانیسم‌های درگیر را تغییر می‌دهند.
چگونه شبکه های بیولوژیکی خاص و مکانیسم های سنجش مواد مغذی به تنوع متابولیک نسبت می دهند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید