نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition Bulletin
انگلستان | کشور |
۳٫۶۰۹ | Impact Factor |
1471-9827 | ISSN |
1467-3010 | e-ISSN |
1968 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بولتن تغذیه ترکیبی منحصر به فرد از مقالات تحقیقاتی اصلی و بررسی های علمی در مورد جنبه های تغذیه و اخبار موضوعات مهم یا نوظهور در زمینه تغذیه انسان را ارائه می دهد. تمرکز ویژه آن، رابط بین نیازهای متخصصان تغذیه در تحقیقات، ارتقای سلامت، سیاست گذاری و آموزش و کسانی است که در صنایع غذایی کار می کنند.
توسط محققان و متخصصان تغذیه شاغل در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی خوانده می شود. متخصصان تغذیه بهداشت عمومی، متخصصان تغذیه و سایر متخصصان سلامت؛ متخصصان تغذیه، فناوران و سایرین در صنایع غذایی؛ کسانی که در آموزش عالی مشغولند، از جمله دانشجویان؛ و خبرنگاران علاقه مند به تغذیه.
بولتن تغذیه که به صورت فصلی منتشر می شود، تحقیقات اصلی و مقالات مروری جامع را در مورد جنبه های مختلف علم و کاربرد تغذیه ارائه می دهد. کیفیت علمی بولتن تغذیه از طریق یک خط مشی تحریریه سختگیرانه و از طریق ارسال همه مقالات به یک فرآیند بررسی همتا، که توسط هیئت تحریریه بین المللی نظارت می شود، حفظ می شود.
موضوعات پرداخته شده، حوزههای متعدد و متنوعی را پوشش میدهند که با هم علم تغذیه را شامل میشوند، از جمله
اساس بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی برای نقش مواد مغذی مختلف در بدن است
بحث در مورد ارتباط مشاهده ای (اپیدمیولوژیک) بین رژیم غذایی / مواد مغذی و جنبه های سلامت
کاربرد تغذیه برای پیشگیری از بیماری یا نیازهای خاص زیر گروه های جمعیت
تاثیر روش های تولید و فرآوری مواد غذایی بر ترکیب غذا و جنبه های کلی سیاست تغذیه و ارتباطات آن.
موضوع اساسی بسیاری از موضوعات در نظر گرفته شده، کاربرد آنها در تصمیمات اتخاذ شده در تولید و توزیع مواد غذایی و در سیاست تغذیه سلامت عمومی است.
این مجله تحقیقات حیوانی را منتشر نمی کند.
این مجله فقط به صورت آنلاین منتشر می شود. هیچ شماره چاپی از این عنوان تولید نخواهد شد، اما یک گزینه چاپ بر اساس تقاضا موجود است و نویسندگان نیز میتوانند نسخههای چاپی مقالات خود را سفارش دهند.
کلید واژه ها
بولتن تغذیه، تغذیه، متخصص تغذیه، تحقیقات، مقالات، بررسی، سلامت، رژیم غذایی، متخصصین رژیم غذایی، رژیم غذایی، صنایع غذایی، فناوری، مواد مغذی، بیماری، ترکیب، سیاست، ارتباطات، تولید، بنیاد تغذیه بریتانیا، چاقی، پردازش، جمعیت، فرمول مجدد، پایدار