تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago ژانویه ۲۰۲۲
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition Bulletin



Nutrition Bulletin

انگلستان
کشور
۳٫۶۰۹
Impact Factor
1471-9827
ISSN
1467-3010
e-ISSN
1968 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

بولتن تغذیه ترکیبی منحصر به فرد از مقالات تحقیقاتی اصلی و بررسی های علمی در مورد جنبه های تغذیه و اخبار موضوعات مهم یا نوظهور در زمینه تغذیه انسان را ارائه می دهد. تمرکز ویژه آن، رابط بین نیازهای متخصصان تغذیه در تحقیقات، ارتقای سلامت، سیاست گذاری و آموزش و کسانی است که در صنایع غذایی کار می کنند.
توسط محققان و متخصصان تغذیه شاغل در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی خوانده می شود. متخصصان تغذیه بهداشت عمومی، متخصصان تغذیه و سایر متخصصان سلامت؛ متخصصان تغذیه، فناوران و سایرین در صنایع غذایی؛ کسانی که در آموزش عالی مشغولند، از جمله دانشجویان؛ و خبرنگاران علاقه مند به تغذیه.
بولتن تغذیه که به صورت فصلی منتشر می شود، تحقیقات اصلی و مقالات مروری جامع را در مورد جنبه های مختلف علم و کاربرد تغذیه ارائه می دهد. کیفیت علمی بولتن تغذیه از طریق یک خط مشی تحریریه سختگیرانه و از طریق ارسال همه مقالات به یک فرآیند بررسی همتا، که توسط هیئت تحریریه بین المللی نظارت می شود، حفظ می شود.
موضوعات پرداخته شده، حوزه‌های متعدد و متنوعی را پوشش می‌دهند که با هم علم تغذیه را شامل می‌شوند، از جمله

اساس بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی برای نقش مواد مغذی مختلف در بدن است
بحث در مورد ارتباط مشاهده ای (اپیدمیولوژیک) بین رژیم غذایی / مواد مغذی و جنبه های سلامت
کاربرد تغذیه برای پیشگیری از بیماری یا نیازهای خاص زیر گروه های جمعیت
تاثیر روش های تولید و فرآوری مواد غذایی بر ترکیب غذا و جنبه های کلی سیاست تغذیه و ارتباطات آن.

موضوع اساسی بسیاری از موضوعات در نظر گرفته شده، کاربرد آنها در تصمیمات اتخاذ شده در تولید و توزیع مواد غذایی و در سیاست تغذیه سلامت عمومی است.
این مجله تحقیقات حیوانی را منتشر نمی کند.
این مجله فقط به صورت آنلاین منتشر می شود. هیچ شماره چاپی از این عنوان تولید نخواهد شد، اما یک گزینه چاپ بر اساس تقاضا موجود است و نویسندگان نیز می‌توانند نسخه‌های چاپی مقالات خود را سفارش دهند.
کلید واژه ها
بولتن تغذیه، تغذیه، متخصص تغذیه، تحقیقات، مقالات، بررسی، سلامت، رژیم غذایی، متخصصین رژیم غذایی، رژیم غذایی، صنایع غذایی، فناوری، مواد مغذی، بیماری، ترکیب، سیاست، ارتباطات، تولید، بنیاد تغذیه بریتانیا، چاقی، پردازش، جمعیت، فرمول مجدد، پایدار

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید