تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition Journal


انگلستان
کشور
۳٫۲۷۱
Impact Factor
1475-2891
ISSN
1475-2891
e-ISSN
2002 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
nutritionj.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله تغذیه تحقیقات نظارتی، اپیدمیولوژیک و مداخله‌ای را منتشر می‌کند که به i) تأثیرات (به عنوان مثال، خانوادگی، محیطی) بر الگوهای غذا خوردن روشن می‌شود. ii) ارتباط بین الگوهای غذا خوردن و سلامت، و iii) استراتژی هایی برای بهبود الگوهای غذایی در بین جمعیت ها. این مجله همچنین از دست نوشته هایی که در مورد ویژگی های روان سنجی (به عنوان مثال، اعتبار، قابلیت اطمینان) و امکان سنجی روش ها (به عنوان مثال، برای ارزیابی دریافت رژیم غذایی) برای تحقیقات تغذیه انسان گزارش می دهند، استقبال می کند. علاوه بر این، پروتکل‌های مطالعه برای کارآزمایی‌های کنترل‌شده و مطالعات کوهورت، با تأکید بر روش‌های ارزیابی مواجهه‌ها و پیامدهای رژیم غذایی و همچنین مؤلفه‌های مداخله، در نظر گرفته خواهد شد.

نسخه های خطی که الگوهای غذا خوردن را به طور کل نگر در نظر می گیرند، برخلاف رویکردهای صرفاً تقلیل گرایانه که به طور جداگانه بر اجزای رژیم غذایی خاص تمرکز دارند، تشویق می شوند. همچنین مقالاتی که دیدگاهی جامع یا سیستمی در تلاش برای درک اثرات جبرانی و افتراقی احتمالی مداخلات تغذیه دارند تشویق می شوند. این مجله مطالعات حیوانی را در نظر نمی گیرد.

علاوه بر تأثیر الگوهای غذایی برای سلامت انسان، ما همچنین از تحقیقاتی دعوت می‌کنیم که بینشی در مورد پایداری زیست‌محیطی شیوه‌های غذایی ارائه می‌دهند. مجدداً، برای مثال، از طریق در نظر گرفتن اینکه چگونه الگوهای غذایی ممکن است سلامت انسان و سیاره را به حداکثر برسانند، دیدگاه کل نگر تشویق می شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید