تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition Metabolism And Cardiovascular Diseases



Nutrition Metabolism And Cardiovascular Diseases

هلند
کشور
۴٫۲۲۲
Impact Factor
۴٫۳۷۹
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0939-4753
ISSN
1590-3729
e-ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.nmcd-journal.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

تغذیه، متابولیسم و ​​بیماری های قلبی عروقی انجمنی است که با هدف تمرکز بر تعامل قدرتمند بین تغییرات تغذیه ای و متابولیک و اختلالات قلبی عروقی طراحی شده است. هدف آن این است که ابزاری با کیفیت بالا برای کمک به اصلاح استراتژی‌ها در برابر اپیدمی‌های مرتبط با تغذیه بیماری‌های متابولیک و قلبی عروقی باشد. با ارائه یافته‌های بالینی و تجربی اصلی، خوانندگان و نویسندگان را با حوزه‌ای به سرعت در حال توسعه از پزشکی بالینی و پیشگیرانه، از جمله زیست‌شناسی عروقی آشنا می‌کند. منشاء، مکانیسم‌ها و ابزارهای پیشگیری و کنترل دیابت، تصلب شرایین، فشار خون بالا و سایر بیماری‌های مرتبط با تغذیه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
اعضای SID، SISA و SINU می توانند از اینجا به محتوای مجله دسترسی داشته باشند
استفاده الکترونیکی:
تعداد فزاینده ای از خوانندگان به صورت آنلاین از طریق ScienceDirect، یکی از پیشرفته ترین سیستم های تحویل وب برای اطلاعات علمی، فنی و پزشکی، به مجله دسترسی پیدا می کنند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید