نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition Research And Practice
کره جنوبی | کشور |
۱٫۹۲۶ | Impact Factor |
1976-1457 | ISSN |
2005-6168 | e-ISSN |
2010 تا کنون | مدت فعالیت |
The Korean Society of Community Nutrition | ناشر |
e-nrp.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Research and Practice ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition Research and Practice (NRP) یک مجله رسمی است که به طور مشترک توسط انجمن تغذیه کره و انجمن تغذیه جامعه کره از سال 2007 منتشر می شود. این مجله در مرحله اولیه به صورت فصلی منتشر می شد و از سال 2010 هر دو ماه یکبار منتشر می شد.
هدف NRP تحریک تحقیق و تمرین در زمینه های مختلف تغذیه انسان است. این ژورنال دستنوشته های اصلی بررسی شده را در مورد بیوشیمی و متابولیسم تغذیه، تغذیه جامعه، تغذیه و مدیریت بیماری، اپیدمیولوژی تغذیه، آموزش تغذیه، مدیریت خدمات غذایی در دسته های زیر منتشر می کند: مقالات پژوهشی اصلی، یادداشت ها، ارتباطات، و بررسی ها. نظرات فقط با دعوت از سردبیران دریافت خواهد شد. اظهارات و نظرات بیان شده در دست نوشته های منتشر شده در این مجله بیانگر دیدگاه های نویسندگان است و لزوماً منعکس کننده نظرات انجمن ها نیست.