Nutrition Research And Practice
کره جنوبی | کشور |
۱٫۹۲۶ | Impact Factor |
1976-1457 | ISSN |
2005-6168 | e-ISSN |
2010 تا کنون | مدت فعالیت |
The Korean Society of Community Nutrition | ناشر |
e-nrp.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Research and Practice ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition Research and Practice (NRP) یک مجله رسمی است که به طور مشترک توسط انجمن تغذیه کره و انجمن تغذیه جامعه کره از سال 2007 منتشر می شود. این مجله در مرحله اولیه به صورت فصلی منتشر می شد و از سال 2010 هر دو ماه یکبار منتشر می شد.
هدف NRP تحریک تحقیق و تمرین در زمینه های مختلف تغذیه انسان است. این ژورنال دستنوشته های اصلی بررسی شده را در مورد بیوشیمی و متابولیسم تغذیه، تغذیه جامعه، تغذیه و مدیریت بیماری، اپیدمیولوژی تغذیه، آموزش تغذیه، مدیریت خدمات غذایی در دسته های زیر منتشر می کند: مقالات پژوهشی اصلی، یادداشت ها، ارتباطات، و بررسی ها. نظرات فقط با دعوت از سردبیران دریافت خواهد شد. اظهارات و نظرات بیان شده در دست نوشته های منتشر شده در این مجله بیانگر دیدگاه های نویسندگان است و لزوماً منعکس کننده نظرات انجمن ها نیست.