نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition Reviews
آمریکا | کشور |
۷٫۱۱ | Impact Factor |
0029-6643 | ISSN |
1753-4887 | e-ISSN |
1942 تا کنون | مدت فعالیت |
Oxford University Press | ناشر |
academic.oup.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition Reviews یک مجله پراستناد، ماهانه، بین المللی و با داوری است که در انتشار بررسی های معتبر و انتقادی ادبیات در مورد موضوعات جاری و در حال ظهور در علم تغذیه، علوم غذایی، تغذیه بالینی و سیاست تغذیه تخصص دارد. خوانندگان بررسی های تغذیه شامل دانشمندان علوم تغذیه، محققان زیست پزشکی، پزشکان بالینی و رژیم غذایی، و دانشجویان پیشرفته تغذیه هستند.
مقالاتی که برای چاپ انتخاب میشوند با مأموریت مجله مطابقت دارند و باید به وضوح هم پیامدهای تغذیهای بیولوژیکی و هم کاربردی یک موضوع به موقع را مشخص کنند، بنابراین خواننده درک روشنی از ماهیت و ارتباط آن موضوع به دست میآورد. این مجله تحقیقات اولیه را منتشر نمی کند. مرورهای سیستماتیک (با یا بدون متاآنالیز) واجد شرایط برای بررسی هستند، مشروط بر اینکه مطابق با دستورالعمل های تعیین شده تهیه شده باشند. ارسال های ناخواسته که به زبان انگلیسی نوشته شده اند از همه کشورها استقبال می شود.