تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Nutrition Reviews


آمریکا
کشور
۷٫۱۱
Impact Factor
0029-6643
ISSN
1753-4887
e-ISSN
1942 تا کنون
مدت فعالیت
Oxford University Press
ناشر
academic.oup.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Life Sciences
یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Reviews ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Nutrition Reviews یک مجله پراستناد، ماهانه، بین المللی و با داوری است که در انتشار بررسی های معتبر و انتقادی ادبیات در مورد موضوعات جاری و در حال ظهور در علم تغذیه، علوم غذایی، تغذیه بالینی و سیاست تغذیه تخصص دارد. خوانندگان بررسی های تغذیه شامل دانشمندان علوم تغذیه، محققان زیست پزشکی، پزشکان بالینی و رژیم غذایی، و دانشجویان پیشرفته تغذیه هستند.

مقالاتی که برای چاپ انتخاب می‌شوند با مأموریت مجله مطابقت دارند و باید به وضوح هم پیامدهای تغذیه‌ای بیولوژیکی و هم کاربردی یک موضوع به موقع را مشخص کنند، بنابراین خواننده درک روشنی از ماهیت و ارتباط آن موضوع به دست می‌آورد. این مجله تحقیقات اولیه را منتشر نمی کند. مرورهای سیستماتیک (با یا بدون متاآنالیز) واجد شرایط برای بررسی هستند، مشروط بر اینکه مطابق با دستورالعمل های تعیین شده تهیه شده باشند. ارسال های ناخواسته که به زبان انگلیسی نوشته شده اند از همه کشورها استقبال می شود.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید