تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Nutrition Today


آمریکا
کشور
0029-666X
ISSN
1538-9839
e-ISSN
1966 تا کنون
مدت فعالیت
Wolters Kluwer Health
ناشر
journals.lww.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Today ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Nutrition Today به متخصصان تغذیه کمک می کند تا مسیری را از طریق پیچ و خم رژیم های غذایی مد روز و درمان همه ادعاها با بررسی های آسان و معتبر باز کنند. مقالات بررسی شده آن توسط متخصصان برجسته تغذیه و سلامت در مورد تأثیرات غذاها و شیوه های مختلف غذا خوردن بر سلامت و کیفیت زندگی است. مقالات پر جنب و جوش و آموزنده، جدیدترین و بحث برانگیزترین موضوعات، مانند نقش مواد غذایی فعال زیستی مانند پروبیوتیک ها در بیماری های مزمن، تغذیه ورزشی، تجارت مواد غذایی، ارتباط تغذیه، سیاست غذا، غذا در فرهنگ و اخبار مربوط به مردم، جلسات را پوشش می دهد. ، و رویدادهای دیگری که بر این حوزه تأثیر می گذارد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید