نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Nutrition Today
آمریکا | کشور |
0029-666X | ISSN |
1538-9839 | e-ISSN |
1966 تا کنون | مدت فعالیت |
Wolters Kluwer Health | ناشر |
journals.lww.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Today ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition Today به متخصصان تغذیه کمک می کند تا مسیری را از طریق پیچ و خم رژیم های غذایی مد روز و درمان همه ادعاها با بررسی های آسان و معتبر باز کنند. مقالات بررسی شده آن توسط متخصصان برجسته تغذیه و سلامت در مورد تأثیرات غذاها و شیوه های مختلف غذا خوردن بر سلامت و کیفیت زندگی است. مقالات پر جنب و جوش و آموزنده، جدیدترین و بحث برانگیزترین موضوعات، مانند نقش مواد غذایی فعال زیستی مانند پروبیوتیک ها در بیماری های مزمن، تغذیه ورزشی، تجارت مواد غذایی، ارتباط تغذیه، سیاست غذا، غذا در فرهنگ و اخبار مربوط به مردم، جلسات را پوشش می دهد. ، و رویدادهای دیگری که بر این حوزه تأثیر می گذارد.