| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Nutritional Neuroscience
| انگلستان | کشور |
| ۵ | Impact Factor |
| ۴٫۶۵۷ | پنج ساله Impact Factor |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
| 1028-415X | ISSN |
| 1476-8305 | e-ISSN |
| 1998 تا کنون | مدت فعالیت |
| Taylor & Francis | ناشر |
| www.tandfonline.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutritional Neuroscience ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutritional Neuroscience یک مجله بینالمللی و بینرشتهای گسترده و آنلاین برای گزارش تحقیقات پایه و بالینی در زمینه تغذیه است که به سیستم عصبی مرکزی و محیطی مربوط میشود. مطالعات ممکن است شامل نقش اجزای مختلف رژیم غذایی معمولی (پروتئین، کربوهیدرات، چربی، مصرف متوسط الکل و غیره)، مکملهای غذایی (مواد معدنی، ویتامینها، هورمونها، گیاهان و غیره) و افزودنیهای غذایی (طعمهای مصنوعی، رنگها) باشد. ، شیرین کننده ها و غیره) روی شیمی عصبی، زیست شناسی عصبی و زیست شناسی رفتاری همه موجودات مهره داران و بی مهرگان. در حالت ایدهآل، این مجله به عنوان یک انجمن برای دانشمندان علوم اعصاب، متخصصان تغذیه، متخصصان مغز و اعصاب، روانپزشکان و علاقهمندان به طب پیشگیری عمل خواهد کرد. علوم اعصاب تغذیه از مقالاتی در این زمینه استقبال می کند: • تأثیر رژیم غذایی (شامل فلزات کمیاب، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی)، مکمل های غذایی و افزودنی های غذایی بر متابولیسم و فیزیولوژی نورون های مرکزی و محیطی، انتقال دهنده های عصبی، گیرنده های انتقال دهنده عصبی، رفتار (یادگیری، حافظه، اضطراب). و غیره) و مقررات عصبی غدد درون ریز • نمایش مواد عصبی (هورمون ها، پپتیدها و مواد تعدیل کننده عصبی) در غذا • استفاده از رژیم غذایی و مکمل های غذایی (پروتئین، کربوهیدرات، چربی، کافئین، تریپتوفان و غیره) در مدیریت اختلالات روانپزشکی. • اختلال در رژیم غذایی علائم اختلالات روانپزشکی • ملاحظات رژیم غذایی در مدیریت اختلالات عصبی مانند صرع و بیماری پارکینسون • رژیم غذایی و خواب • رژیم غذایی و عملکرد ذهنی نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلا را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.