تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutritional Neuroscience



Nutritional Neuroscience

انگلستان
کشور
۵
Impact Factor
۴٫۶۵۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1028-415X
ISSN
1476-8305
e-ISSN
1998 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Nutritional Neuroscience یک مجله بین‌المللی و بین‌رشته‌ای گسترده و آنلاین برای گزارش تحقیقات پایه و بالینی در زمینه تغذیه است که به سیستم عصبی مرکزی و محیطی مربوط می‌شود. مطالعات ممکن است شامل نقش اجزای مختلف رژیم غذایی معمولی (پروتئین، کربوهیدرات، چربی، مصرف متوسط ​​الکل و غیره)، مکمل‌های غذایی (مواد معدنی، ویتامین‌ها، هورمون‌ها، گیاهان و غیره) و افزودنی‌های غذایی (طعم‌های مصنوعی، رنگ‌ها) باشد. ، شیرین کننده ها و غیره) روی شیمی عصبی، زیست شناسی عصبی و زیست شناسی رفتاری همه موجودات مهره داران و بی مهرگان. در حالت ایده‌آل، این مجله به عنوان یک انجمن برای دانشمندان علوم اعصاب، متخصصان تغذیه، متخصصان مغز و اعصاب، روانپزشکان و علاقه‌مندان به طب پیشگیری عمل خواهد کرد. علوم اعصاب تغذیه از مقالاتی در این زمینه استقبال می کند: • تأثیر رژیم غذایی (شامل فلزات کمیاب، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی)، مکمل های غذایی و افزودنی های غذایی بر متابولیسم و ​​فیزیولوژی نورون های مرکزی و محیطی، انتقال دهنده های عصبی، گیرنده های انتقال دهنده عصبی، رفتار (یادگیری، حافظه، اضطراب). و غیره) و مقررات عصبی غدد درون ریز • نمایش مواد عصبی (هورمون ها، پپتیدها و مواد تعدیل کننده عصبی) در غذا • استفاده از رژیم غذایی و مکمل های غذایی (پروتئین، کربوهیدرات، چربی، کافئین، تریپتوفان و غیره) در مدیریت اختلالات روانپزشکی. • اختلال در رژیم غذایی علائم اختلالات روانپزشکی • ملاحظات رژیم غذایی در مدیریت اختلالات عصبی مانند صرع و بیماری پارکینسون • رژیم غذایی و خواب • رژیم غذایی و عملکرد ذهنی نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلا را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید