تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Obesity Facts


سوئیس
کشور
۳٫۹۴۲
Impact Factor
1662-4025
ISSN
1662-4033
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Karger
ناشر
www.karger.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Obesity Facts ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

'Obesity Facts' مقالاتی را منتشر می کند که تمام جنبه های چاقی، به ویژه اپیدمیولوژی، علت شناسی و پاتوژنز، درمان، و پیشگیری از چاقی را پوشش می دهد. از آنجایی که چاقی با بسیاری از فرآیندهای بیماری مرتبط است، این مجله همچنین به تمام موضوعات مربوط به بیماری های همراه اختصاص دارد و جنبه های روانشناختی و اجتماعی و فرهنگی و همچنین تأثیرات تغذیه و ورزش بر وزن بدن را پوشش می دهد. ویراستاران مقالات را با دقت انتخاب می‌کنند تا فقط جدیدترین یافته‌ها را در عمل و تحقیقات بالینی ارائه کنند. همه متخصصان مرتبط با مسائل مربوط به چاقی، این مجله را با ارزش ترین به روز رسانی برای نگه داشتن آنها در جریان آخرین پیشرفت های علمی می دانند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید