تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Obesity Reviews



Obesity Reviews

انگلستان
کشور
۹٫۲۱۳
Impact Factor
1467-7881
ISSN
1467-789X
e-ISSN
2000 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Obesity Reviews یک مجله ماهانه است که بررسی های خود را منتشر می کند
در مورد تمام رشته های مرتبط با چاقی و بیماری های همراه آن. این
شامل علوم پایه و رفتاری، درمان بالینی و
پیامدها، اپیدمیولوژی، پیشگیری و سلامت عمومی. مجله
بنابراین، باید برای همه متخصصانی که به آن علاقه دارند جذاب باشد
چاقی و عوارض همراه آن انواع مرور ممکن است شامل سیستماتیک باشد
بررسی های روایی، فراتحلیل های کمی و بررسی های روایی
اما همه باید بینش های جدید، دیدگاه های انتقادی یا بدیع ارائه دهند
که باعث ارتقای سطح دانش در این زمینه می شود. شیوع
مطالعاتی که روندها را در بین کشورها یا مناطق مقایسه می کنند (بازبینی).
در میان گروه‌های قومی یا خرده‌جمعیت‌های مرتبط و جدید ارائه کنید
بینش و/یا نتیجه گیری در نظر گرفته خواهد شد. مجله نیز
از نظرات کوتاهی دعوت می کند که نظریه های اصلی یا چالش برانگیز را ارائه می دهد،
فرضیه ها یا تفسیرهای جایگزین یافته ها. گزارش موارد
ارائه اطلاعات و نامه های مهم و بدیع به
ویرایشگر نیز خوش آمدید. این مجله به آموزش کمک خواهد کرد
و تحولات بین حرفه ای با برنامه ریزی بررسی های موافق و مخالف
در مورد مناقشات فعلی

خط مشی ویراستاری این است که با کیفیت بالا به صورت نقد شده منتشر شود
نسخه های خطی که بینش جدید مورد نیاز را در مورد تمام جنبه های ارائه می دهد
چاقی و عوارض مرتبط با آن در حالی که دوره را به حداقل می رساند
بین ارسال و انتشار

Obesity Reviews مجله رسمی بررسی ها است
چاقی جهانی
فدراسیون. نرخ اشتراک ویژه در دسترس است
افرادی که عضو انجمن های ملی خود هستند
چتر WO.




خوانندگان
متخصص غدد، قلب، گوارش،
متخصص تغذیه، متخصص اطفال، متخصص زنان و زایمان، روماتولوژیست،
پزشکان عمومی، جراحان، نهادهای تامین مالی و سیاست گذاران
با علاقه به چاقی




کلید واژه ها
چاقی، چاقی، اضافه وزن، وزن بدن، وزن، چربی بدن، کمر
دور، دیابت نوع 2، لپتین، سلول های چربی، کلسترول،
متابولیسم، سندرم متابولیک، رژیم غذایی، رژیم غذایی، دریافت رژیم غذایی،
پرخوری، تغذیه، افزایش وزن، ضد چاقی، آدیپوکین ها،
کاهش وزن، فعالیت بدنی، بستن معده، جراحی چاقی،
بررسی ها، بررسی های چاقی، مجله، چاقی جهانی، بین المللی
انجمن برای مطالعه چاقی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید