نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Oeno One
فرانسه | کشور |
۲٫۳۰۵ | Impact Factor |
2494-1271 | ISSN |
2494-1271 | e-ISSN |
2016 تا کنون | مدت فعالیت |
International Viticulture and Enology Society | ناشر |
oeno-one.eu | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
OENO One یک مجله معتبر است که تحقیقات اصلی، بررسی ها، بررسی های کوچک، ارتباطات کوتاه، دیدگاه ها و نکات برجسته در زمینه های انگور، فیزیولوژی انگور، ژنومیک و ژنتیک، گیاه شناسی، فناوری و فرآیندهای شراب سازی، شیمی و کیفیت شراب را منتشر می کند. شیمی تجزیه، میکروبیولوژی، حسی و علوم مصرفی، ایمنی و بهداشت. OENO One متعلق به انجمن بین المللی شراب شناسی و شراب شناسی - IVES، یک انجمن دانشگاهی است که به صنعت انگور و شراب شناسی اختصاص دارد.