| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Oeno One
| فرانسه | کشور |
| ۲٫۳۰۵ | Impact Factor |
| 2494-1271 | ISSN |
| 2494-1271 | e-ISSN |
| 2016 تا کنون | مدت فعالیت |
| International Viticulture and Enology Society | ناشر |
| oeno-one.eu | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Oeno One ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
OENO One یک مجله معتبر است که تحقیقات اصلی، بررسی ها، بررسی های کوچک، ارتباطات کوتاه، دیدگاه ها و نکات برجسته در زمینه های انگور، فیزیولوژی انگور، ژنومیک و ژنتیک، گیاه شناسی، فناوری و فرآیندهای شراب سازی، شیمی و کیفیت شراب را منتشر می کند. شیمی تجزیه، میکروبیولوژی، حسی و علوم مصرفی، ایمنی و بهداشت. OENO One متعلق به انجمن بین المللی شراب شناسی و شراب شناسی - IVES، یک انجمن دانشگاهی است که به صنعت انگور و شراب شناسی اختصاص دارد.