تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago ژانویه ۲۰۲۲
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Particle & Particle Systems Characterization



Particle & Particle Systems Characterization

آلمان
کشور
۳٫۳۱
Impact Factor
0934-0866
ISSN
1521-4117
e-ISSN
1984 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Engineering, Computing & Technology
  • Physical, Chemical & Earth Sciences
یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Particle & Particle Systems Characterization یک مجله بین‌المللی، با داوری، بین‌رشته‌ای است که بر تمام جنبه‌های تحقیقات ذرات تمرکز دارد. این مجله در سال 2013 به خانواده مجلات Advanced Materials پیوست. ضریب تأثیر ذرات در سال 2020 برابر با 3.310 است (گزارش‌های استنادی مجله (Clarivate Analytics، 2021)). موضوعات تحت پوشش شامل سنتز، خصوصیات و کاربرد ذرات در انواع سیستم ها و دستگاه ها می باشد.

ذرات نانولوله‌ها، فولرن‌ها، میسل‌ها و خوشه‌های آلیاژی، مواد آلی و معدنی، پلیمرها، نقاط کوانتومی، مواد دو بعدی، پروتئین‌ها و سایر سیستم‌های بیولوژیکی مولکولی را پوشش می‌دهند.
سیستم‌های ذرات شامل سیستم‌های زیست پزشکی، کاتالیز، مواد ذخیره‌سازی انرژی، علوم محیطی، سیستم‌های میکرو/نانو الکترومکانیکی، میکرو/نانو سیالات، الکترونیک مولکولی، فوتونیک، حسگر و غیره هستند.
روش های مشخصه سازی شامل تکنیک های میکروسکوپ، طیف سنجی، الکتروشیمیایی، پراش، مغناطیسی و پراکندگی است.


ISSN: 1521-4117 (آنلاین).
در حال حاضر 12 شماره در سال.
نحوه استناد: برای اطمینان از اینکه ارجاعات به این مجله به درستی ثبت و حل شده است (به عنوان مثال در CrossRef، PubMed، یا ISI Web of Knowledge)، لطفاً از عنوان اختصاری زیر در هر نقل قول استفاده کنید: "Part. Part. Syst. Charact. " (نقاط نگارشی ممکن است با توجه به سبک مجله استناد متفاوت باشد).

خوانندگان
شیمیدانان، فیزیکدانان، دانشمندان مواد، مهندسان و دانشمندان زیستی.
کلید واژه ها
آئروسل، تجمع، آلیاژ، ناهمسانگرد، آرایه، مونتاژ، زیست پزشکی، کاتالیز، سلول، خوشه، کلوئید، کامپوزیت، مزدوج، پوسته هسته، دستگاه‌ها، پراش، دارورسانی، میکروسکوپ الکترونی، محیط، ساخت، فیلم، فلورسانس، سنتز سبز ، هیدروژل، تصویربرداری، معدنی، رابط، همسانگرد، ذرات ژانوس، لومینسانس، مغناطیسی، غشاء، فلزات، میسل، الکترونیک مولکولی، نوری، اکسید، نانوکریستال، نانوذرات، نانوساختار، نانوتوکسیکولوژی، آلی، ذرات، فوتوکاتالیستی، متخلخل، فوتونی، مواد، خواص، نقطه کوانتومی، خودآرایی، نیمه هادی، حسگر، شکل، تک مولکول، طیف سنجی، سطح، سوپرپارامغناطیس، سنتز، سمیت، نانوذرات تبدیل کننده بالا...

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید