تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Perspectives In Biology And Medicine


آمریکا
کشور
۱٫۴۱۶
Impact Factor
0031-5982
ISSN
1529-8795
e-ISSN
1957 تا کنون
مدت فعالیت
Johns Hopkins University Press
ناشر
www.press.jhu.edu
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Perspectives in Biology and Medicine، یک مجله علمی میان رشته‌ای که خوانندگان آن شامل زیست‌شناسان، پزشکان، دانشجویان و دانشمندان هستند، مقالاتی را منتشر می‌کند که موضوعات مهم زیست‌شناسی یا پزشکی را در زمینه‌های علمی، اجتماعی یا انسانی گسترده‌تر قرار می‌دهد. این مقالات طیف وسیعی از موضوعات را شامل می‌شود، از موضوعات زیست‌پزشکی مانند نوروبیولوژی، ژنتیک، و تکامل، تا موضوعاتی در اخلاق، تاریخ، فلسفه، و آموزش پزشکی و عمل. ویراستاران سبک غیررسمی را تشویق می کنند که دارای ارزش ادبی است و گرما، هیجان و رنگ علوم زیستی و پزشکی را حفظ می کند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید