تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Physica Status Solidi B-basic Solid State Physics



Physica Status Solidi B-basic Solid State Physics

آلمان
کشور
۱٫۷۱
Impact Factor
0370-1972
ISSN
1521-3951
e-ISSN
1961 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Physical, Chemical & Earth Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Physica Status Solidi (B): Basic Research ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

گروه مجله Physica status solidi (pss) به بررسی دقیق همتایان و انتشار سریع نتایج جدید و مهم در همه زمینه‌های فیزیک مواد و حالت جامد، از علوم پایه گرفته تا کاربردها و دستگاه‌ها، اختصاص دارد. در میان بزرگ‌ترین و معتبرترین نشریات بین‌المللی، مجلات pss نقدها، نامه‌ها و مقاله‌های اصلی را به‌عنوان محتوای منظم و همچنین در شماره‌های ویژه و بخش‌های موضوعی منتشر می‌کنند.
وضعیت فیزیکی جامد (ب) - فیزیک حالت جامد پایه تحقیقات تئوری و تجربی خواص ساختاری، الکترونیکی، نوری، مغناطیسی و ترمودینامیکی مواد جامد بر اساس فیزیک حالت جامد کوانتومی را پوشش می‌دهد. موضوعات کنونی شامل نانولوله‌ها و گرافن، مواد لایه‌ای دوبعدی، سیستم‌های همبسته قوی، ابررسانایی، مولتی فروئیک‌ها، عایق‌های توپولوژیکی و نیمه‌رساناها برای فناوری دستگاه است. روش‌ها از مدل‌سازی تحلیلی و رویکردهای محاسباتی از طریق رشد و آماده‌سازی تا مشخصه‌یابی با میکروسکوپ، پراش، طیف‌سنجی، مغناطیس‌سازی، خصوصیات دی الکتریک و الکتریکی و فراتر از آن را شامل می‌شود.
physica status solidi (RRL) - Rapid Research Letters، ژورنال شاخص pss، یکی از سریع‌ترین مجلات با داوری مضاعف در فیزیک مواد و حالت جامد است. میانگین زمان از ارسال تا اولین تصمیم سرمقاله 11 روز و از زمان پذیرش تا انتشار آنلاین 12 روز است.
physica status solidi (RRL) Rapid Research Letters دارای ضریب تأثیر 2.821 در سال 2020 است (گزارش‌های استنادی مجلات (Clarivate Analytics، 2021)) که موقعیت پیشرو مجله را در انتشارات تحقیقاتی پیشرفته با سرعت بی‌سابقه ثابت می‌کند. مجله فیزیک وضعیت جامد (a) - کاربردها و علم مواد دارای ضریب تاثیر 2020 برابر با 1.981 است، در حالی که وضعیت جسم جامد (b) - فیزیک حالت جامد پایه دارای ضریب تاثیر 2020 برابر با 1.710 است.

ISSN: 0370-1972 (چاپ). 1521-3951 (آنلاین). کد: PSSBBD.
در حال حاضر 12 شماره در سال.
نحوه استناد: برای اطمینان از اینکه ارجاعات به این مجله به درستی ثبت و حل شده است (به عنوان مثال در CrossRef، PubMed، یا Web of Science)، لطفاً از عنوان اختصاری زیر در هر نقل قول استفاده کنید: "Phys. Status Solidi B" (نقاط نگارشی) ممکن است با توجه به سبک مجله استناد متفاوت باشد).

خوانندگان
فیزیکدانان، دانشمندان مواد، کریستالوگرافها، شیمیدانان و مهندسان دستگاه که با فیزیک حالت جامد یا علم مواد در تحقیقات و تدریس پایه یا کاربردی سروکار دارند.
کلید واژه ها
فیزیک حالت جامد، رابط‌ها، مواد کم‌بعد، نقاط کوانتومی، نانولوله‌ها، دوپینگ، نقص‌ها، ساختار، مورفولوژی، انتقال بار، شبکه، دینامیک، الکترونیک، ترمودینامیکی، خواص مغناطیسی، دی‌الکتریک، فروالکتریک، و خواص نوری، ساختار نواری، مولکولی دینامیک، تئوری تابعی چگالی، روش‌های اولیه، اپیتاکسی و رشد، تصویربرداری، پراش و طیف‌سنجی، اکسیدها، نیمه‌رساناها، ابررساناها، گرافن، عایق‌های توپولوژیک، اکستیک‌ها، چند فروئیک‌ها، پروسکایت‌ها، کستریت‌ها، منگنیت‌ها، اکسیدهای رسانای بالا، دی‌الکتریک‌ها نیمه هادی های آلی، انتقال مقیاس کوانتومی، فیزیک اسپین، سیستم های همبسته قوی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید