| نمایه | آخرین بروز رسانی | 
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ | 
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ | 
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ | 
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ | 
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ | 
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ | 
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ | 
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ | 
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| نمایه | آخرین بروز رسانی | 
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ | 
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ | 
| SCImago | می ۲۰۲۵ | 
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ | 
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ | 
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ | 
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ | 
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ | 
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ | 
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ | 
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ | 
Phytochemical Analysis
            | انگلستان | کشور  | 
| ۳٫۳۷۳ | Impact Factor  | 
| 0958-0344 | ISSN  | 
| 1099-1565 | e-ISSN  | 
| 1990 تا کنون | مدت فعالیت  | 
| Wiley-Blackwell | ناشر  | 
| onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله  | 
                            ISI                        
                            Scopus                        این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Phytochemical Analysis ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
                                SCImago                            بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی به انتشار مقالات اصلی در مورد توسعه، بهبود، اعتبار سنجی و/یا گسترش کاربرد روش شناسی تحلیلی در علوم گیاهی اختصاص دارد. طیف پوشش گسترده است، شامل روشها و تکنیکهای مربوط به تشخیص (از جمله غربالگری زیستی)، استخراج، جداسازی، خالصسازی، شناسایی و تعیین کمیت ترکیبات در بیوشیمی گیاهی، زیستشناسی سلولی و مولکولی گیاهی، بیوتکنولوژی گیاهی، علوم غذایی، کشاورزی و باغبانی. این ژورنال مقالاتی را منتشر می کند که نوآوری قابل توجهی را در تجزیه و تحلیل گیاهان کامل (از جمله جلبک ها)، سلول های گیاهی، بافت ها و اندام ها، عصاره های مشتق شده از گیاهان و محصولات گیاهی (از جمله آنهایی که به طور جزئی یا کامل برای استفاده در مواد غذایی، شیمیایی کشاورزی، تصفیه شده اند، منتشر می کند. داروسازی و صنایع وابسته). تمام اشکال فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی، طیفسنجی، رادیومتری، الکترومتری، کروماتوگرافی، متابولومیک و کمومتری بررسیهای محصولات گیاهی (گونههای مونومر و همچنین مولکولهای پلیمری مانند اسیدهای نوکلئیک، پروتئینها، لیپیدها و کربوهیدراتها) در محدوده اختیارات قرار میگیرند. مجله. مقالاتی که با روشهای جدید مرتبط با حوزههایی مانند پردازش داده/ دادهکاوی در علوم گیاهی سروکار دارند نیز مورد استقبال قرار خواهند گرفت.