تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Phytochemical Analysis



Phytochemical Analysis

انگلستان
کشور
۳٫۳۷۳
Impact Factor
0958-0344
ISSN
1099-1565
e-ISSN
1990 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی به انتشار مقالات اصلی در مورد توسعه، بهبود، اعتبار سنجی و/یا گسترش کاربرد روش شناسی تحلیلی در علوم گیاهی اختصاص دارد. طیف پوشش گسترده است، شامل روش‌ها و تکنیک‌های مربوط به تشخیص (از جمله غربالگری زیستی)، استخراج، جداسازی، خالص‌سازی، شناسایی و تعیین کمیت ترکیبات در بیوشیمی گیاهی، زیست‌شناسی سلولی و مولکولی گیاهی، بیوتکنولوژی گیاهی، علوم غذایی، کشاورزی و باغبانی. این ژورنال مقالاتی را منتشر می کند که نوآوری قابل توجهی را در تجزیه و تحلیل گیاهان کامل (از جمله جلبک ها)، سلول های گیاهی، بافت ها و اندام ها، عصاره های مشتق شده از گیاهان و محصولات گیاهی (از جمله آنهایی که به طور جزئی یا کامل برای استفاده در مواد غذایی، شیمیایی کشاورزی، تصفیه شده اند، منتشر می کند. داروسازی و صنایع وابسته). تمام اشکال فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی، طیف‌سنجی، رادیومتری، الکترومتری، کروماتوگرافی، متابولومیک و کمومتری بررسی‌های محصولات گیاهی (گونه‌های مونومر و همچنین مولکول‌های پلیمری مانند اسیدهای نوکلئیک، پروتئین‌ها، لیپیدها و کربوهیدرات‌ها) در محدوده اختیارات قرار می‌گیرند. مجله. مقالاتی که با روش‌های جدید مرتبط با حوزه‌هایی مانند پردازش داده/ داده‌کاوی در علوم گیاهی سروکار دارند نیز مورد استقبال قرار خواهند گرفت.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید