نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Phytochemical Analysis
انگلستان | کشور |
۳٫۳۷۳ | Impact Factor |
0958-0344 | ISSN |
1099-1565 | e-ISSN |
1990 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی به انتشار مقالات اصلی در مورد توسعه، بهبود، اعتبار سنجی و/یا گسترش کاربرد روش شناسی تحلیلی در علوم گیاهی اختصاص دارد. طیف پوشش گسترده است، شامل روشها و تکنیکهای مربوط به تشخیص (از جمله غربالگری زیستی)، استخراج، جداسازی، خالصسازی، شناسایی و تعیین کمیت ترکیبات در بیوشیمی گیاهی، زیستشناسی سلولی و مولکولی گیاهی، بیوتکنولوژی گیاهی، علوم غذایی، کشاورزی و باغبانی. این ژورنال مقالاتی را منتشر می کند که نوآوری قابل توجهی را در تجزیه و تحلیل گیاهان کامل (از جمله جلبک ها)، سلول های گیاهی، بافت ها و اندام ها، عصاره های مشتق شده از گیاهان و محصولات گیاهی (از جمله آنهایی که به طور جزئی یا کامل برای استفاده در مواد غذایی، شیمیایی کشاورزی، تصفیه شده اند، منتشر می کند. داروسازی و صنایع وابسته). تمام اشکال فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی، طیفسنجی، رادیومتری، الکترومتری، کروماتوگرافی، متابولومیک و کمومتری بررسیهای محصولات گیاهی (گونههای مونومر و همچنین مولکولهای پلیمری مانند اسیدهای نوکلئیک، پروتئینها، لیپیدها و کربوهیدراتها) در محدوده اختیارات قرار میگیرند. مجله. مقالاتی که با روشهای جدید مرتبط با حوزههایی مانند پردازش داده/ دادهکاوی در علوم گیاهی سروکار دارند نیز مورد استقبال قرار خواهند گرفت.