تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Plant Direct


آمریکا
کشور
۳٫۰۳۸
Impact Factor
2475-4455
ISSN
2475-4455
e-ISSN
2017 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Plant Direct یک مجله علمی ماهانه و معتبر برای علوم گیاهی است که به مقالاتی که گزارش کار با موضوعات مختلف را گزارش می دهند، توجه سریع و یکسانی دارد. موضوعات شامل اما نه محدود به ژنتیک، بیوشیمی، رشد، زیست شناسی سلولی، استرس زیستی، استرس غیر زنده، ژنومیک، فنومیک، بیوانفورماتیک، فیزیولوژی، زیست شناسی مولکولی، و تکامل است. مجله مشترکی که توسط انجمن زیست‌شناسان گیاهی آمریکا، انجمن زیست‌شناسی تجربی و ویلی راه‌اندازی شده است، Plant Direct مقالاتی را منتشر می‌کند که مستقیماً به مجله ارسال می‌شوند و همچنین مقالاتی را که از گروه منتخبی از مجلات انجمن‌ها ارجاع می‌شوند، منتشر می‌کند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید