تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Polish Journal Of Food And Nutrition Sciences


لهستان
کشور
۲٫۱۱۱
Impact Factor
1230-0322
ISSN
2083-6007
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Polish Academy Sciences. Institute of Animal Reproduction and Food Research
ناشر
journal.pan.olsztyn.pl
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Polish Journal of Food and Nutrition Sciences ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله لهستانی علوم غذایی و تغذیه مقالات اصلی، پایه و کاربردی، بررسی ها و ارتباطات کوتاه در مورد تحقیقات اساسی و کاربردی مواد غذایی را در بخش های زیر منتشر می کند:

-فن آوری تغذیه:
فناوری نوآورانه توسعه مواد غذایی از جمله جنبه های بیوتکنولوژیکی و میکروبیولوژیکی
اثرات فرآوری بر ترکیب و ارزش غذایی مواد غذایی

-شیمی مواد غذایی:
ترکیبات زیست فعال غذاها
شیمی مربوط به اجزای اصلی و جزئی مواد غذایی
روش های تحلیلی

-کیفیت و عملکرد غذا:
روش های حسی
خواص عملکردی غذا
فیزیک مواد غذایی
کیفیت، نگهداری و ایمنی مواد غذایی

-بخش تحقیقات تغذیه:
مطالعات تغذیه ای مربوط به اجزای اصلی و فرعی غذا (به استثنای کارهای مربوط به پرسشنامه
نظرسنجی)

-بخش «اخبار»:
اطلاعیه کنگره ها
متفرقه


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید