نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Polish Journal Of Food And Nutrition Sciences
لهستان | کشور |
۲٫۱۱۱ | Impact Factor |
1230-0322 | ISSN |
2083-6007 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Polish Academy Sciences. Institute of Animal Reproduction and Food Research | ناشر |
journal.pan.olsztyn.pl | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Polish Journal of Food and Nutrition Sciences ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله لهستانی علوم غذایی و تغذیه مقالات اصلی، پایه و کاربردی، بررسی ها و ارتباطات کوتاه در مورد تحقیقات اساسی و کاربردی مواد غذایی را در بخش های زیر منتشر می کند:
-فن آوری تغذیه:
فناوری نوآورانه توسعه مواد غذایی از جمله جنبه های بیوتکنولوژیکی و میکروبیولوژیکی
اثرات فرآوری بر ترکیب و ارزش غذایی مواد غذایی
-شیمی مواد غذایی:
ترکیبات زیست فعال غذاها
شیمی مربوط به اجزای اصلی و جزئی مواد غذایی
روش های تحلیلی
-کیفیت و عملکرد غذا:
روش های حسی
خواص عملکردی غذا
فیزیک مواد غذایی
کیفیت، نگهداری و ایمنی مواد غذایی
-بخش تحقیقات تغذیه:
مطالعات تغذیه ای مربوط به اجزای اصلی و فرعی غذا (به استثنای کارهای مربوط به پرسشنامه
نظرسنجی)
-بخش «اخبار»:
اطلاعیه کنگره ها
متفرقه