تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Postharvest Biology And Technology



Postharvest Biology And Technology

هلند
کشور
۵٫۵۳۷
Impact Factor
۵٫۸۲۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0925-5214
ISSN
1873-2356
e-ISSN
1991 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

بیولوژی و فناوری پس از برداشت منحصراً به انتشار مقالات اصلی، مقالات مروری و مقالات مرزی در مورد تحقیقات بیولوژیکی و فناوری پس از برداشت محصولات باغی از جمله میوه، سبزیجات، انگور، گل، چای و آجیل اختصاص دارد، اما به استثنای غلات، دانه ها، علوفه و ادویه جات. .

تمام جنبه های تحقیقات پس از برداشت در سراسر زنجیره تامین، از جمله فن آوری های ذخیره سازی، درمان ها و مکانیسم های زیربنایی، ارزیابی کیفیت، بسته بندی، حمل و نقل و توزیع در نظر گرفته خواهد شد.

حوزه‌های تحقیقاتی زیر اگر مستقیماً بر علم پس از برداشت تأثیر بگذارند در نظر گرفته می‌شوند: عوامل قبل از برداشت، رسیدن و پیری، ایمنی محصول، زیست‌شناسی سیستم‌ها، بیوانفورماتیک، حشره‌شناسی، فیزیولوژی گیاه، آسیب‌شناسی گیاهی، شیمی (زیست)، زیست‌شناسی مولکولی، بیوتکنولوژی، مهندسی، مدل‌سازی. ، اقتصاد و فناوری برای آزمایش های غیر مخرب.

نسخه های خطی در مورد تأثیر تیمارها بر عمر نگهداری یک محصول باید دارای یک جزء مکانیکی باشد و باید شامل تحقیقات در مورد اثرات فیزیولوژیکی و اصول کار تیمارها باشد. نسخه های خطی که در مورد آزمایش های غیر مخرب گزارش می دهند باید به فرآیندهای بیولوژیکی محصول مرتبط باشند و باید دارای ارتباط قوی با زیست شناسی و فناوری پس از برداشت باشند. نسخه‌های خطی گزارش‌دهنده تحقیقات بنیادی و میان‌رشته‌ای جدید که به مسائل زیست‌شناختی، فناوری، و اجتماعی-اقتصادی که بر پذیرش فناوری تأثیر می‌گذارند، می‌پردازد، تشویق می‌شوند.

تمرکز این مجله بر محصولات تازه باغبانی است. نسخه‌های خطی محصولاتی که پس از ذخیره‌سازی پس از برداشت بیشتر پردازش می‌شوند، یا در درمان‌هایی فراتر از یخچال، بسته‌بندی و حداقل پردازش، در نظر گرفته می‌شوند، اما تنها در صورتی که به شدت به کیفیت و منشأ محصولات در زمان برداشت مرتبط باشد.

مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می‌کنیم، مانند فایل‌های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف‌های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید