نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Postharvest Biology And Technology
هلند | کشور |
۵٫۵۳۷ | Impact Factor |
۵٫۸۲۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0925-5214 | ISSN |
1873-2356 | e-ISSN |
1991 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بیولوژی و فناوری پس از برداشت منحصراً به انتشار مقالات اصلی، مقالات مروری و مقالات مرزی در مورد تحقیقات بیولوژیکی و فناوری پس از برداشت محصولات باغی از جمله میوه، سبزیجات، انگور، گل، چای و آجیل اختصاص دارد، اما به استثنای غلات، دانه ها، علوفه و ادویه جات. .
تمام جنبه های تحقیقات پس از برداشت در سراسر زنجیره تامین، از جمله فن آوری های ذخیره سازی، درمان ها و مکانیسم های زیربنایی، ارزیابی کیفیت، بسته بندی، حمل و نقل و توزیع در نظر گرفته خواهد شد.
حوزههای تحقیقاتی زیر اگر مستقیماً بر علم پس از برداشت تأثیر بگذارند در نظر گرفته میشوند: عوامل قبل از برداشت، رسیدن و پیری، ایمنی محصول، زیستشناسی سیستمها، بیوانفورماتیک، حشرهشناسی، فیزیولوژی گیاه، آسیبشناسی گیاهی، شیمی (زیست)، زیستشناسی مولکولی، بیوتکنولوژی، مهندسی، مدلسازی. ، اقتصاد و فناوری برای آزمایش های غیر مخرب.
نسخه های خطی در مورد تأثیر تیمارها بر عمر نگهداری یک محصول باید دارای یک جزء مکانیکی باشد و باید شامل تحقیقات در مورد اثرات فیزیولوژیکی و اصول کار تیمارها باشد. نسخه های خطی که در مورد آزمایش های غیر مخرب گزارش می دهند باید به فرآیندهای بیولوژیکی محصول مرتبط باشند و باید دارای ارتباط قوی با زیست شناسی و فناوری پس از برداشت باشند. نسخههای خطی گزارشدهنده تحقیقات بنیادی و میانرشتهای جدید که به مسائل زیستشناختی، فناوری، و اجتماعی-اقتصادی که بر پذیرش فناوری تأثیر میگذارند، میپردازد، تشویق میشوند.
تمرکز این مجله بر محصولات تازه باغبانی است. نسخههای خطی محصولاتی که پس از ذخیرهسازی پس از برداشت بیشتر پردازش میشوند، یا در درمانهایی فراتر از یخچال، بستهبندی و حداقل پردازش، در نظر گرفته میشوند، اما تنها در صورتی که به شدت به کیفیت و منشأ محصولات در زمان برداشت مرتبط باشد.
مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه میکنیم، مانند فایلهای PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیفهای ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید