تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Preparative Biochemistry & Biotechnology



Preparative Biochemistry & Biotechnology

آمریکا
کشور
۲٫۱۶۲
Impact Factor
۱٫۹۰۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1082-6068
ISSN
1532-2297
e-ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Life Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

بیوشیمی آماده‌سازی و بیوتکنولوژی یک انجمن بین‌المللی برای انتشار سریع نتایج تحقیقاتی با کیفیت بالا است که با تمام جنبه‌های تکنیک‌های آماده‌سازی در بیوشیمی، بیوتکنولوژی و سایر رشته‌های علوم زیستی سروکار دارد. دامنه شامل: تکنیک های مربوط به شفاف سازی، جداسازی، غنی سازی، و خالص سازی محصولات بیوتکنولوژی محصولات در زمینه های درمانی انسانی، سوخت های زیستی، بیوتکنولوژی گیاهی، بیوتکنولوژی حیوانی، پردازش مواد غذایی، و عملیات واحد بیوتکنولوژی زیست محیطی شامل تخمیر/ کشت سلولی، سانتریفیوژ، فیلتراسیون عمقی است. ، همگن سازی، کروماتوگرافی، اولترافیلتراسیون، دیافیلتراسیون، تا زدن مجدد، فیلتراسیون ویروسی، غیرفعال سازی ویروسی، فیلتراسیون استریل، استخراج، جداسازی دو فازی، رسوب، شوک اسمزی و لیوفیلیزاسیون       کاربردهای صنعتی شامل پردازش مقدماتی نتایجی که احتمالاً به آنها اولویت داده نمی شود. تاثیر عمده بر حوزه تحقیقاتی مربوطه. Readership Readership شامل شیمیدانان، بیوتکنولوژیست ها، مهندسان، فیزیکدانان، و دانشمندان علوم زیستی است که در کشف، توسعه یا ساخت محصولات در زمینه های  درمان انسانی، سوخت های زیستی، بیوتکنولوژی گیاهی، بیوتکنولوژی حیوانی، پردازش مواد غذایی و بیوتکنولوژی زیست محیطی دخیل هستند. خط‌مشی بررسی همتایان همه دست‌نوشته‌های ارسالی در معرض ارزیابی اولیه توسط ویراستار قرار می‌گیرند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس مورد بررسی قرار خواهند گرفت. همه بررسی‌های همتا دوسو کور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. بیانیه اخلاق انتشار مجله از بالاترین استانداردهای اخلاق انتشار پیروی می کند، با فرآیندهای دقیق برای اطمینان از تحقق این امر. تیلور و فرانسیس عضو کمیته اخلاق انتشار (COPE) است و از بررسی تشابه از طریق CrossRef برای همه مجلات استفاده می کند. اطلاعات بیشتر در مورد استانداردها و خط مشی های اخلاقی ما را می توانید در اینجا بیابید: http://authorservices.taylorandfrancis.com/ethics-for-authors/. این مجله دارای خط مشی تجدید نظر و شکایات است که می توانید در اینجا مشاهده کنید: https://authorservices.taylorandfrancis.com/peer-review-appeals-and-complaints-from-authors/. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group، 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106  خوانندگان شامل شیمیدانان، بیوتکنولوژیست ها، مهندسان، فیزیکدانان و دانشمندان علوم زیستی هستند که در بیوشیمی، داروسازی، مهندسی مولکولی و ژنتیک سلولی، زیست شناسی طبیعی، محصولات کشاورزی، کشاورزی فعالیت می کنند. مهندسی زیستی، شیمی تخمیر، شبیه سازی و سلول های بنیادی. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید