| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Probiotics And Antimicrobial Proteins
| آمریکا | کشور |
| ۴٫۶۰۹ | Impact Factor |
| ۴٫۵۸۵ | پنج ساله Impact Factor |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
| 1867-1306 | ISSN |
| 1867-1314 | e-ISSN |
| 2009 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| link.springer.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Probiotics and Antimicrobial Proteins ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Probiotics and Antimicrobial Proteins مرورها، مقالات اصلی، نامهها (یادداشتهای کوتاه) و ارتباطات فنی (روششناختی) را منتشر میکند که هدف آن پیشرفت دانش بنیادی و اکتشاف کاربردهای پروبیوتیکها، پروتئینهای ضدمیکروبی طبیعی و مشتقات آنها در زیستپزشکی، کشاورزی، دامپزشکی است. مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی. مجله به همان اندازه از مقالات تحقیقاتی بنیادی و گزارش های مربوط به کاربردهای این میکروارگانیسم ها و مواد استقبال می کند. این مجله مطالعات و مطالعات ساختاری را تشویق می کند که ساختار و ویژگی های عملکردی پروتئین های ضد میکروبی را به هم مرتبط می کند.
از نویسندگان انتظار میرود که دستنوشتههای مربوط به تمام جنبههای پروبیوتیکها و پپتیدهای ضد میکروبی، از کشف و درک مکانیسمهای عمل تا آزمایشها/شبیهسازیهای بیوفیزیکی که مکانیسمهای عمل در سطح مولکولی، آزمایش پروفایلهای دارویی (فعالیت و سمیت) و طراحی جدید را روشن میکنند، ارسال کنند. پروتئین های ضد میکروبی و/یا محصولات حاوی پروبیوتیک یا مشتق از پروبیوتیک با پتانسیل فرمولاسیون درمانی، غذایی یا سلامت مصرف کننده.