نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Probiotics And Antimicrobial Proteins
آمریکا | کشور |
۴٫۶۰۹ | Impact Factor |
۴٫۵۸۵ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1867-1306 | ISSN |
1867-1314 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
link.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Probiotics and Antimicrobial Proteins مرورها، مقالات اصلی، نامهها (یادداشتهای کوتاه) و ارتباطات فنی (روششناختی) را منتشر میکند که هدف آن پیشرفت دانش بنیادی و اکتشاف کاربردهای پروبیوتیکها، پروتئینهای ضدمیکروبی طبیعی و مشتقات آنها در زیستپزشکی، کشاورزی، دامپزشکی است. مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی. مجله به همان اندازه از مقالات تحقیقاتی بنیادی و گزارش های مربوط به کاربردهای این میکروارگانیسم ها و مواد استقبال می کند. این مجله مطالعات و مطالعات ساختاری را تشویق می کند که ساختار و ویژگی های عملکردی پروتئین های ضد میکروبی را به هم مرتبط می کند.
از نویسندگان انتظار میرود که دستنوشتههای مربوط به تمام جنبههای پروبیوتیکها و پپتیدهای ضد میکروبی، از کشف و درک مکانیسمهای عمل تا آزمایشها/شبیهسازیهای بیوفیزیکی که مکانیسمهای عمل در سطح مولکولی، آزمایش پروفایلهای دارویی (فعالیت و سمیت) و طراحی جدید را روشن میکنند، ارسال کنند. پروتئین های ضد میکروبی و/یا محصولات حاوی پروبیوتیک یا مشتق از پروبیوتیک با پتانسیل فرمولاسیون درمانی، غذایی یا سلامت مصرف کننده.