تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Probiotics And Antimicrobial Proteins



Probiotics And Antimicrobial Proteins

آمریکا
کشور
۴٫۶۰۹
Impact Factor
۴٫۵۸۵
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1867-1306
ISSN
1867-1314
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
link.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Probiotics and Antimicrobial Proteins مرورها، مقالات اصلی، نامه‌ها (یادداشت‌های کوتاه) و ارتباطات فنی (روش‌شناختی) را منتشر می‌کند که هدف آن پیشرفت دانش بنیادی و اکتشاف کاربردهای پروبیوتیک‌ها، پروتئین‌های ضدمیکروبی طبیعی و مشتقات آنها در زیست‌پزشکی، کشاورزی، دامپزشکی است. مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی. مجله به همان اندازه از مقالات تحقیقاتی بنیادی و گزارش های مربوط به کاربردهای این میکروارگانیسم ها و مواد استقبال می کند. این مجله مطالعات و مطالعات ساختاری را تشویق می کند که ساختار و ویژگی های عملکردی پروتئین های ضد میکروبی را به هم مرتبط می کند.
از نویسندگان انتظار می‌رود که دست‌نوشته‌های مربوط به تمام جنبه‌های پروبیوتیک‌ها و پپتیدهای ضد میکروبی، از کشف و درک مکانیسم‌های عمل تا آزمایش‌ها/شبیه‌سازی‌های بیوفیزیکی که مکانیسم‌های عمل در سطح مولکولی، آزمایش پروفایل‌های دارویی (فعالیت و سمیت) و طراحی جدید را روشن می‌کنند، ارسال کنند. پروتئین های ضد میکروبی و/یا محصولات حاوی پروبیوتیک یا مشتق از پروبیوتیک با پتانسیل فرمولاسیون درمانی، غذایی یا سلامت مصرف کننده.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید