نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Public Health Nutrition
انگلستان | کشور |
۴٫۰۲۲ | Impact Factor |
1368-9800 | ISSN |
1475-2727 | e-ISSN |
1998 تا کنون | مدت فعالیت |
Cambridge University Press | ناشر |
www.cambridge.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تغذیه سلامت عمومی یک انجمن بینالمللی با بررسی همتایان برای انتشار و انتشار تحقیقات و بورس تحصیلی با هدف درک علل و رویکردها و راهحلهای دستاوردها، موقعیتها و مشکلات بهداشت عمومی مرتبط با تغذیه در سراسر جهان فراهم میکند. این مجله مقالات، نظرات و مقالات بحث و گفتگوی اصلی و سفارشی را برای بحث منتشر می کند. این مجله مورد علاقه اپیدمیولوژیست ها و متخصصان ارتقای سلامتی است که علاقه مند به نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری هستند. دانشگاهیان و کسانی که در کار میدانی و کاربرد تحقیقات برای شناسایی راه حل های عملی برای مشکلات مهم بهداشت عمومی دخیل هستند.