| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Public Health Nutrition
| انگلستان | کشور |
| ۴٫۰۲۲ | Impact Factor |
| 1368-9800 | ISSN |
| 1475-2727 | e-ISSN |
| 1998 تا کنون | مدت فعالیت |
| Cambridge University Press | ناشر |
| www.cambridge.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Public Health Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تغذیه سلامت عمومی یک انجمن بینالمللی با بررسی همتایان برای انتشار و انتشار تحقیقات و بورس تحصیلی با هدف درک علل و رویکردها و راهحلهای دستاوردها، موقعیتها و مشکلات بهداشت عمومی مرتبط با تغذیه در سراسر جهان فراهم میکند. این مجله مقالات، نظرات و مقالات بحث و گفتگوی اصلی و سفارشی را برای بحث منتشر می کند. این مجله مورد علاقه اپیدمیولوژیست ها و متخصصان ارتقای سلامتی است که علاقه مند به نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری هستند. دانشگاهیان و کسانی که در کار میدانی و کاربرد تحقیقات برای شناسایی راه حل های عملی برای مشکلات مهم بهداشت عمومی دخیل هستند.