تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Public Health Nutrition


انگلستان
کشور
۴٫۰۲۲
Impact Factor
1368-9800
ISSN
1475-2727
e-ISSN
1998 تا کنون
مدت فعالیت
Cambridge University Press
ناشر
www.cambridge.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Clinical Medicine
یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

تغذیه سلامت عمومی یک انجمن بین‌المللی با بررسی همتایان برای انتشار و انتشار تحقیقات و بورس تحصیلی با هدف درک علل و رویکردها و راه‌حل‌های دستاوردها، موقعیت‌ها و مشکلات بهداشت عمومی مرتبط با تغذیه در سراسر جهان فراهم می‌کند. این مجله مقالات، نظرات و مقالات بحث و گفتگوی اصلی و سفارشی را برای بحث منتشر می کند. این مجله مورد علاقه اپیدمیولوژیست ها و متخصصان ارتقای سلامتی است که علاقه مند به نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری هستند. دانشگاهیان و کسانی که در کار میدانی و کاربرد تحقیقات برای شناسایی راه حل های عملی برای مشکلات مهم بهداشت عمومی دخیل هستند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید