تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Quality Assurance And Safety Of Crops & Foods


هلند
کشور
۰٫۹۲۲
Impact Factor
1757-8361
ISSN
1757-837X
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Codon Publications
ناشر
qascf.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Quality Assurance and Safety of Crops and Foods ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

"تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و غذاها" یک مجله بین المللی با داوری است که مقالات تحقیقاتی و مروری مرتبط با کیفیت و ایمنی مواد غذایی و منابع غذایی از جمله غلات، غلات، دانه های روغنی، میوه ها، محصولات ریشه و منابع حیوانی را منتشر می کند. هم مواد اولیه و هم تبدیل آنها به غذاهای انسانی را هدف قرار می دهد. تمرکز زیادی بر توسعه و کاربرد ابزارهای تحلیلی جدید و پتانسیل آنها برای ارزیابی کیفیت، تضمین، کنترل و ایمنی وجود دارد. این حوزه شامل مسائل ارزیابی ریسک، قابلیت ردیابی، اصالت، امنیت غذایی و اثرات اجتماعی-اقتصادی است. نسخه‌های خطی ارائه داده‌ها و اطلاعات جدید که احتمالاً به دانش علمی در زمینه‌های کیفیت و ایمنی مواد غذایی کمک می‌کنند، در نظر گرفته می‌شوند.

"تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و غذاها" یک انجمن برای همه کسانی که در زمینه تخصصی کیفیت و ایمنی مواد غذایی کار می کنند فراهم می کند تا در مورد پیشرفت و نتایج تحقیقات خود گزارش دهند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید