نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Quality Assurance And Safety Of Crops & Foods
هلند | کشور |
۰٫۹۲۲ | Impact Factor |
1757-8361 | ISSN |
1757-837X | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Codon Publications | ناشر |
qascf.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
"تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و غذاها" یک مجله بین المللی با داوری است که مقالات تحقیقاتی و مروری مرتبط با کیفیت و ایمنی مواد غذایی و منابع غذایی از جمله غلات، غلات، دانه های روغنی، میوه ها، محصولات ریشه و منابع حیوانی را منتشر می کند. هم مواد اولیه و هم تبدیل آنها به غذاهای انسانی را هدف قرار می دهد. تمرکز زیادی بر توسعه و کاربرد ابزارهای تحلیلی جدید و پتانسیل آنها برای ارزیابی کیفیت، تضمین، کنترل و ایمنی وجود دارد. این حوزه شامل مسائل ارزیابی ریسک، قابلیت ردیابی، اصالت، امنیت غذایی و اثرات اجتماعی-اقتصادی است. نسخههای خطی ارائه دادهها و اطلاعات جدید که احتمالاً به دانش علمی در زمینههای کیفیت و ایمنی مواد غذایی کمک میکنند، در نظر گرفته میشوند.
"تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و غذاها" یک انجمن برای همه کسانی که در زمینه تخصصی کیفیت و ایمنی مواد غذایی کار می کنند فراهم می کند تا در مورد پیشرفت و نتایج تحقیقات خود گزارش دهند.