نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Quality Assurance And Safety Of Crops & Foods
هلند | کشور |
۰٫۹۲۲ | Impact Factor |
1757-8361 | ISSN |
1757-837X | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Codon Publications | ناشر |
qascf.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Quality Assurance and Safety of Crops and Foods ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
"تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و غذاها" یک مجله بین المللی با داوری است که مقالات تحقیقاتی و مروری مرتبط با کیفیت و ایمنی مواد غذایی و منابع غذایی از جمله غلات، غلات، دانه های روغنی، میوه ها، محصولات ریشه و منابع حیوانی را منتشر می کند. هم مواد اولیه و هم تبدیل آنها به غذاهای انسانی را هدف قرار می دهد. تمرکز زیادی بر توسعه و کاربرد ابزارهای تحلیلی جدید و پتانسیل آنها برای ارزیابی کیفیت، تضمین، کنترل و ایمنی وجود دارد. این حوزه شامل مسائل ارزیابی ریسک، قابلیت ردیابی، اصالت، امنیت غذایی و اثرات اجتماعی-اقتصادی است. نسخههای خطی ارائه دادهها و اطلاعات جدید که احتمالاً به دانش علمی در زمینههای کیفیت و ایمنی مواد غذایی کمک میکنند، در نظر گرفته میشوند.
"تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و غذاها" یک انجمن برای همه کسانی که در زمینه تخصصی کیفیت و ایمنی مواد غذایی کار می کنند فراهم می کند تا در مورد پیشرفت و نتایج تحقیقات خود گزارش دهند.