تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Revista De La Facultad De Ciencias Agrarias


آرژانتین
کشور
۱٫۰۷۱
Impact Factor
0370-4661
ISSN
1853-8665
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Universidad Nacional de Cuyo
ناشر
revistas.uncu.edu.ar
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه ملی کویو مقالات اصلی و منتشر نشده را به زبان انگلیسی منتشر می کند که موضوع آنها مربوط به مهندسی زراعی، علوم غذایی و منابع طبیعی تجدید پذیر است.

این آثار می توانند مقالات پژوهشی، یادداشت های علمی و نقد و بررسی باشند. اولی نتیجه تحقیقات علمی نظری، تجربی یا میدانی است و نشان دهنده کمک اصلی به دانش است. نباید بیش از شانزده صفحه باشد.

یادداشت های علمی که نباید بیش از هشت صفحه باشد، آثاری بدیع هستند و انتشار سریع نتایج آن - هرچند جزئی - ضروری است. توصیف گونه ها و ارقام جدید، آفات، بیماری ها و تعدیل روش ها نیز در این دسته قرار می گیرند.

بررسی ها توسط متخصصان برجسته در رشته های مطرح شده در مجله تهیه می شود. آنها توسط کمیته تحریریه درخواست خواهند شد و نباید بیش از بیست صفحه باشند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید