تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Rivista Italiana della Saldatura


ایتالیا
کشور
0035-6794
ISSN
1970 تا 1991 و 1993 و 1997 و 2006 تا کنون
مدت فعالیت
Istituto Italiano della Saldatura
ناشر
www.iis.it
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Rivista Italiana della Saldatura ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

«Rivista Italiana della Saldatura» مقالات علمی- فنی منتشر نشده یا مقالاتی را که از میان جالب‌ترین ارائه‌ها در کنفرانس‌های سازمان‌دهی شده توسط مؤسسه IIS و سایر سازمان‌های علمی-فرهنگی ایتالیایی یا خارجی انتخاب شده‌اند، منتشر می‌کند که به زبان ایتالیایی یا در نسخه دو زبانه منتشر شده‌اند. به طور خاص، یک سند از مؤسسه بین المللی جوش (IIW) - که مؤسسه IIS یکی از اعضای موسس آن است - به زبان انگلیسی با ترجمه ایتالیایی در هر شماره منتشر می شود.
موضوعات اصلی به بخش های خاصی تقسیم می شوند که از متالورژی و جوش پذیری مواد گرفته تا فناوری جوش، از طراحی و ساخت اتصالات جوش داده شده تا آزمایش ND، از خوردگی تا تجزیه و تحلیل شکست را شامل می شود. همچنین ستون های اطلاعاتی کوتاهی در مورد موضوعات خاص، مانند به روز رسانی مقررات، تمرکز فنی، بررسی کتاب های انتخاب شده از ادبیات فنی ملی و بین المللی وجود دارد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید