تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Science & Technology Libraries



Science & Technology Libraries

آمریکا
کشور
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0194-262X
ISSN
1541-1109
e-ISSN
1980 تا 2008 و 2010 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در هیچکدام از نمایه های استنادی اصلی (SCIE ، SSCI ، AHCI و یا ESCI) ثبت نشده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Science & Technology Libraries یک مجله علمی با داوری است که تمام جنبه های حرفه ما به عنوان کتابدارانی که در خدمت علم، مهندسی، تحقیقات بالینی و کشاورزی هستند را پوشش می دهد. با انتشار مقالات داوری برخی از موفق‌ترین همکاران ما که در برخی از برجسته‌ترین مؤسسات در سراسر جهان کار می‌کنند، و همچنین نسخه‌های خطی بررسی‌شده آن حرفه‌ای جدید که بینش‌هایشان نشان می‌دهد که حرفه‌شان در میان ما به بهترین وجه این هدف را منتشر می‌کند. صعودی محتوای ما عمدتاً از مقالات پژوهشی اصلی و گزارش‌هایی از بهترین شیوه‌ها تشکیل شده است که به روشی مهم، درک و مدیریت منابع اطلاعاتی در حوزه صلاحیت ما را در ارتباط با مخاطبان مورد نظرشان بیشتر می‌کند. کتابخانه علم و فناوری انواع مقالات زیر را می پذیرد: مقالات، بررسی علم، نمایه ها در علم. هر شماره از کتابخانه‌های علم و فناوری همچنین شامل موارد زیر است: نمایه‌ها در علم - بررسی زندگی، زمان‌ها، حرفه و الگوهای انتشار یک دانشمند برجسته، مهندس، محقق بالینی یا متخصص کشاورزی، بررسی‌های علم برای کتابداران علوم - مروری کلی از توسعه ای در علم، مهندسی، تحقیقات بالینی یا کشاورزی که توسط حرفه ما قابل مشاهده است. محصولات رقابت بین انتشارات، ناشران، پلتفرم‌ها و بخش‌های انتفاعی در مقابل غیرانتفاعی در مقابل دسترسی آزاد در صنعت اطلاعات STMA بررسی دقت و کنترل کیفیت منابع اطلاعات علمی و نشریات مخازن سازمانی مرتبط بودن یا نبود آن در جستجوی فدرال در retri ارزشیابی اطلاعات تخصصی تر علمی و فنی تأثیر آموزش از راه دور بر استفاده حضوری از کتابخانه های علمی و منابع الکترونیکی آنها آموزش حرفه ای کتابداران علمی آموزش کاربران کتابخانه های علمی ارزیابی دانشمندان و پیشنهادات کمک مالی آنها با استفاده از معیارهای کتابسنجی ایجاد اتحادهای استراتژیک و گروه های مدافع در سازمان حامی خود و موارد دیگر! کتابخانه های علم و فناوری برای زندگی کاری کتابداران علمی، فنی، پزشکی و کشاورزی امروز اهمیت دارد و به عنوان پایه ای برای توسعه نسل بعدی متخصصان اطلاعاتی در حوزه ما عمل می کند. لطفاً توجه داشته باشید که این مجله فقط نسخه های خطی را به زبان انگلیسی منتشر می کند. خط مشی بررسی همتایان تیلور و فرانسیس متعهد به یکپارچگی بررسی همتا و رعایت بالاترین استانداردهای بررسی است. هنگامی که مقاله شما از نظر مناسب بودن توسط ویراستار ارزیابی شد، سپس توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس به صورت دو سو کور بررسی می شود. در مورد آنچه در طول بررسی همتایان باید انتظار داشته باشید بیشتر بیاموزید و راهنمای ما در مورد اخلاق انتشار را بخوانید. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106.    نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید