نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Scientia Agriculturae Bohemica
آلمان | کشور |
1211-3174 | ISSN |
1805-9430 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Walter de Gruyter | ناشر |
content.sciendo.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Scientia Agriculturae Bohemica ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علمی Scientia agriculturae bohemoslovaca در سال 1969، درست پس از دوره "بهار پراگ" به عنوان مجله ای در حال اجرا برای مجله ای که قبلاً فقط به زبان روسی منتشر شده بود، به وجود آمد. تا سال 1990، مشارکت های علمی در این مجله چکسلواکی به تمام زبان های جهان، عمدتاً به زبان های انگلیسی، آلمانی و روسی منتشر می شد. مأموریت اصلی آن آشنایی عموم علمی جهان با نتایج علم و تحقیقات چک و اسلواکی بود. در سال 1991، دانشگاه کشاورزی چک در پراگ (که اکنون به انگلیسی چک دانشگاه علوم زیستی پراگ نامیده می شود) انتشار مجله با نام به روز شده SCIENTIA AGRICULTURAE BOHEMICA (SAB) را بر عهده گرفت. از آن زمان این مجله به یک مجله علمی بین المللی تبدیل شده است که به صورت فصلی به زبان انگلیسی منتشر می شود و چکیده چکی توسعه یافته آن منتشر می شود. برای همه نویسندگانی که به انتشار نتایج در زمینههای کشاورزی، تولید مواد غذایی و جنگلداری، از جمله علوم محیطی، کیفیت محصولات کشاورزی، مهندسی کشاورزی و بیولوژیکی، اقتصاد و مدیریت، توسعه روستایی و سایر زمینههای مشابه علاقه دارند، در دسترس است.