تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Scientia Horticulturae



Scientia Horticulturae

هلند
کشور
۳٫۴۶۳
Impact Factor
۳٫۶۷۲
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0304-4238
ISSN
1879-1018
e-ISSN
1973 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Scientia Horticulturae یک مجله بین المللی است که تحقیقات مربوط به محصولات باغی را منتشر می کند. مقالات این مجله به تولید باز یا حفاظت شده سبزیجات، میوه ها، قارچ های خوراکی و گیاهان زینتی در شرایط معتدل، نیمه گرمسیری و گرمسیری می پردازد. مقالاتی در زمینه های مرتبط (بیوشیمی، ریزازدیادی، خاک شناسی، اصلاح نباتات، فیزیولوژی گیاهی، آسیب شناسی گیاهی و غیره) در صورتی که حاوی اطلاعاتی با اهمیت مستقیم برای باغبانی باشد، در نظر گرفته می شود. مقالات مربوط به جنبه های فنی باغبانی (مهندسی، پردازش محصول، ذخیره سازی، حمل و نقل و غیره) تنها در صورتی برای انتشار پذیرفته می شود که مستقیماً به محصول زنده مربوط باشد. در مورد محصولات زراعی، آنهایی که محصولی را تولید می کنند که ممکن است به صورت تازه استفاده شود (به عنوان مثال سبزیجات گرمسیری، مرکبات، موز و سایر میوه ها) در نظر گرفته می شوند، در حالی که آن دسته از مقالاتی که پردازش محصول را توصیف می کنند (مانند لاستیک، تنباکو، و کینین). ) نخواهد. دامنه ژورنال شامل تمام محصولات باغبانی می شود اما محصولات تخصصی مانند محصولات دارویی یا محصولات جنگلی مانند بامبو را شامل نمی شود. مطالعات پایه مولکولی بدون کاربرد مستقیم در باغبانی برای این مجله در نظر گرفته نخواهد شد.

انواع کاغذ:
1. مقالات کامل اصلی (مقالات معمولی)
2. مرور مقالات (باید بخشی از موضوع مورد علاقه فعلی را پوشش دهد)
3. ارتباطات کوتاه
- 3.1 گزارش نتایج اولیه تحقیقات مهم (تحقیق آزمایشی: به عنوان مثال بدون تکرار یا با محدودیت های دیگر)
- 3.2 روش شناسی جدید توسعه یافته یا اصلاح روش شناسی موجود، احتمالاً شرح اولین آزمون.
- 3.3 نتایج به کارگیری روش تحقیق منتشر شده قبلی در مورد سایر محصولات یا تحت شرایط مختلف (واقعیت یاب یا دستور العمل ها) که با این وجود برای خوانندگان بین المللی جالب است. باید شامل بینش علمی جدید باشد.
4. نقد و بررسی کتاب (در مجله در مورد طیف وسیعی از کتاب های مرتبط که بیش از 2 سال قدمت ندارند) گنجانده شده است.
مقالات اصلی باید نتایج تحقیقات اصلی را گزارش کنند و باید دارای منافع بین المللی و نه تنها منطقه ای باشند. مطالب نباید قبلاً در جای دیگری منتشر شده باشد، مگر به صورت مقدماتی. مرورها باید بخشی از موضوع مورد علاقه فعلی را پوشش دهند. آنها ممکن است ارسال یا دعوت شوند.
ارتباطات کوتاه باید به طور کامل مستند شده باشد، هم با ارجاع به ادبیات و هم شرح روش های آزمایشی به کار گرفته شده، به عنوان یک مقاله معمولی. آنها نباید بیش از 4 صفحه چاپ شده را اشغال کنند (حدود 8 صفحه خطی شامل شکل ها و غیره).
برای مشاوره و یا پیشنهادات لطفا با سردبیران تماس بگیرید.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید