تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Scientific Study And Research-chemistry And Chemical Engineering Biotechnology Food Industry


رومانی
کشور
1582-540X
ISSN
1582-540X
e-ISSN
2011 تا 2020
مدت فعالیت
University of Bacau
ناشر
pubs.ub.ro
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مطالعه و تحقیق علمی - شیمی و مهندسی شیمی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی مقالات داوری شده را از زمینه های شیمی بنیادی و کاربردی منتشر می کند، با تمرکز، اما نه محدود به:

1. آلی، معدنی، تحلیلی، محیطی، شیمی فیزیک، بیوشیمی.
2. شیمی، بیوشیمی، مواد غذایی، مهندسی محیط زیست و فناوری.

ویراستاران از مقالات مبتنی بر تحقیقات اصلی، یافته‌های حاصل از بررسی مجدد و تفسیر داده‌های موجود و بررسی موضوعات مهم استقبال می‌کنند. همچنین می‌توان کتاب‌های مناسب برای بررسی، جزئیات کامل رویدادهای علمی آتی یا تواریخ رویدادهای گذشته را برای درج به سردبیر ارسال کرد.

همه مقالات توسط اعضای هیئت مشورتی سردبیر بین المللی مورد بررسی قرار می گیرند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید