نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Scientific Study And Research-chemistry And Chemical Engineering Biotechnology Food Industry
رومانی | کشور |
1582-540X | ISSN |
1582-540X | e-ISSN |
2011 تا 2020 | مدت فعالیت |
University of Bacau | ناشر |
pubs.ub.ro | سایت مجله |
مجله به علت کیفیت پایین دیگر در فهرست Scopusنیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مطالعه و تحقیق علمی - شیمی و مهندسی شیمی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی مقالات داوری شده را از زمینه های شیمی بنیادی و کاربردی منتشر می کند، با تمرکز، اما نه محدود به:
1. آلی، معدنی، تحلیلی، محیطی، شیمی فیزیک، بیوشیمی.
2. شیمی، بیوشیمی، مواد غذایی، مهندسی محیط زیست و فناوری.
ویراستاران از مقالات مبتنی بر تحقیقات اصلی، یافتههای حاصل از بررسی مجدد و تفسیر دادههای موجود و بررسی موضوعات مهم استقبال میکنند. همچنین میتوان کتابهای مناسب برای بررسی، جزئیات کامل رویدادهای علمی آتی یا تواریخ رویدادهای گذشته را برای درج به سردبیر ارسال کرد.
همه مقالات توسط اعضای هیئت مشورتی سردبیر بین المللی مورد بررسی قرار می گیرند.