تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Sjuttonhundratal


نروژ
کشور
1652-4772
ISSN
2001-9866
e-ISSN
2016 تا 2017 و 2019 تا کنون
مدت فعالیت
Swedish Society for Eighteenth-Century Studies
ناشر
septentrio.uit.no
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Sjuttonhundratal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

1700-tal: Nordic Yearbook for Eighteenth-Century Studies یک مجله علمی بین المللی، چند رشته ای، بازبینی شده و دسترسی آزاد است که توسط انجمن سوئدی برای مطالعات قرن هجدهم با همکاری انجمن فنلاندی برای مطالعات قرن هجدهم منتشر شده است (2009)، انجمن نروژی برای مطالعات قرن هجدهم (از سال 2010)، انجمن دانمارکی برای مطالعات قرن هجدهم (از سال 2013)، و انجمن ایسلندی برای مطالعات قرن هجدهم (از سال 2013).

1700-tal از مشارکت در تمام جنبه های قرن هجدهم که به زبان های اسکاندیناوی یا انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی نوشته شده است استقبال می کند. دستورالعمل های دقیق برای نویسندگان را می توان در وب سایت انجمن سوئدی برای مطالعات قرن هجدهم یافت. در مورد مشارکت به زبان های انگلیسی و فرانسوی، دستورالعمل های تألیفی بنیادهای ولتر به عنوان مدل استفاده می شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد مسائل فنی لطفاً به صفحه وب سالنامه چاپی مراجعه کنید یا با یکی از ویراستاران تماس بگیرید.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید