تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

South African Journal Of Science


آفریقای جنوبی
کشور
۲٫۱۹۷
Impact Factor
0038-2353
ISSN
1996-7489
e-ISSN
1973 تا کنون
مدت فعالیت
Academy of Science of South Africa
ناشر
www.sajs.co.za
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله علمی آفریقای جنوبی یک مجله چند رشته ای است که هر دو ماه یکبار توسط آکادمی علوم آفریقای جنوبی منتشر می شود. وظیفه ما انتشار تحقیقات اصیل با تمرکز میان رشته ای یا منطقه ای است که خوانندگان بیش از یک رشته را مورد علاقه قرار می دهد و یک انجمن برای گفتگو درباره اخبار و تحولات در تحقیق و آموزش عالی فراهم می کند. از نویسندگان درخواست می شود که مقالات و گزارش های خود را به شیوه و سبکی بنویسند که برای افراد متخصص و غیرمتخصص قابل فهم باشد. مشارکت‌های پژوهشی که به صورت همتا بررسی می‌شوند، سه نوع هستند: مقالات مروری، مقالات پژوهشی و نامه‌های پژوهشی.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید