تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Starch-starke



Starch-starke

آلمان
کشور
۲٫۷۴۱
Impact Factor
0038-9056
ISSN
1521-379X
e-ISSN
1949 تا 1959 و 1961 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

فلایر را دانلود کنید
هدف این مجله این است که با تمرکز بر فرآوری سنتی نشاسته و کاربردهای صنعتی آنها، نقطه مرجعی برای تحقیقات و دانش مرتبط با نشاسته و کربوهیدرات های غیر نشاسته ای مدرن باشد.
این مجله مقالات تحقیقاتی، مرورها، یادداشت‌ها و نامه‌هایی را به سردبیر در وسعت تحقیقات و استفاده از کربوهیدرات‌های نشاسته و بدون نشاسته می‌پذیرد. حوزه های کلیدی تمرکز عبارتند از: i) بیوسنتز و اصلاح، 2) تغذیه (غذا و نوشیدنی، خوراک و تغذیه بالینی)، و iii) زیست پزشکی. نویسندگان تشویق می شوند که یافته های تحقیقاتی جدید را در این زمینه ها ارسال کنند و از خواندن مقالات دیگر در زمینه مورد علاقه خود بهره مند شوند.
کار بیوسنتز و اصلاح مربوط به کربوهیدرات های نشاسته و غیر نشاسته که برای ارسال به مجله پذیرفته شده است شامل: تنوع ژنوتیپ خاص. ساختار و خواص آنزیم های بیوسنتزی؛ تأثیر محیط بر بیوسنتز نشاسته؛ جهش (از جمله محصولات تراریخته)؛ توسعه ساختارهای α-گلوکان و فعل و انفعالات آنها. بیوسنتز و فعل و انفعالات غیر گلوکان ها در نشاسته (و مرتبط با) (پروتئین ها و لیپیدها)؛ ساختار و معماری گرانول؛ اصلاح شیمیایی، بیوشیمیایی و فیزیکی؛ تکنیک های تحقیقی؛ و اثرات ذخیره سازی بر ساختار نشاسته
کار مرتبط با تغذیه مورد علاقه مجله شامل: هضم حیوانات (از جمله ماهی و پرنده) و انسان. پردازش و پردازش تغییرات ناشی از هضم. تغییرات مربوط به بیماری در هضم؛ آمیلازها؛ مشتقات مورد استفاده در صنایع غذایی و خوراک؛ نشاسته و پری بیوتیک های مقاوم؛ تغذیه روده ای و تزریقی؛ طعم دهنده ها و حامل های طعم؛ تعاملات درون سیستم های غذا و خوراک؛ شیرین کننده های مغذی و غیر مغذی؛ مدیریت کالری و وزن؛ و تخمیر
تحقیقات زیست پزشکی مرتبط با علایق ژورنال عبارتند از: فرمولاسیون های دارویی. مواد کمکی؛ پوشاندن طعم؛ حامل ها کپسوله سازی؛ سیستم های تحویل جامد و مایع؛ فرمت های دوز؛ موضعی
مزایای بیشتری:

دسترسی آنلاین از طریق کتابخانه آنلاین Wiley
مقالات پذیرفته شده/EarlyView برای انتشار سریعتر
ضریب تأثیر: 2.741 (گزارش‌های استنادی مجله 2021)


ISSN: 0038-9056 (چاپ). 1521-379X (آنلاین).
در حال حاضر 12 شماره در سال.
نحوه استناد: برای اطمینان از اینکه ارجاعات به این مجله به درستی ثبت و حل شده اند (به عنوان مثال در CrossRef، PubMed، یا ISI Web of Knowledge)، لطفاً از عنوان اختصاری زیر در هر نقل قول استفاده کنید: "Starch/Stärke" ( همه یک کلمه، بدون فاصله یا نقطه گذاری).
آ
خوانندگان
متخصصان صنایع غذایی، کاغذ، چسب، نساجی، شیمیایی، مواد مصنوعی و صنایع دارویی
کلید واژه ها
کربوهیدرات ها، سلولز، نشاسته، قندها، منابع جدید نشاسته، نشاسته های اصلاح شده، مشتقات نشاسته، محصولات ساخاریفاسیون نشاسته، فناوری، ثبت اختراع، استارکه، کلهیدرات، استارک

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید