نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Starch-starke
آلمان | کشور |
۲٫۷۴۱ | Impact Factor |
0038-9056 | ISSN |
1521-379X | e-ISSN |
1949 تا 1959 و 1961 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
فلایر را دانلود کنید
هدف این مجله این است که با تمرکز بر فرآوری سنتی نشاسته و کاربردهای صنعتی آنها، نقطه مرجعی برای تحقیقات و دانش مرتبط با نشاسته و کربوهیدرات های غیر نشاسته ای مدرن باشد.
این مجله مقالات تحقیقاتی، مرورها، یادداشتها و نامههایی را به سردبیر در وسعت تحقیقات و استفاده از کربوهیدراتهای نشاسته و بدون نشاسته میپذیرد. حوزه های کلیدی تمرکز عبارتند از: i) بیوسنتز و اصلاح، 2) تغذیه (غذا و نوشیدنی، خوراک و تغذیه بالینی)، و iii) زیست پزشکی. نویسندگان تشویق می شوند که یافته های تحقیقاتی جدید را در این زمینه ها ارسال کنند و از خواندن مقالات دیگر در زمینه مورد علاقه خود بهره مند شوند.
کار بیوسنتز و اصلاح مربوط به کربوهیدرات های نشاسته و غیر نشاسته که برای ارسال به مجله پذیرفته شده است شامل: تنوع ژنوتیپ خاص. ساختار و خواص آنزیم های بیوسنتزی؛ تأثیر محیط بر بیوسنتز نشاسته؛ جهش (از جمله محصولات تراریخته)؛ توسعه ساختارهای α-گلوکان و فعل و انفعالات آنها. بیوسنتز و فعل و انفعالات غیر گلوکان ها در نشاسته (و مرتبط با) (پروتئین ها و لیپیدها)؛ ساختار و معماری گرانول؛ اصلاح شیمیایی، بیوشیمیایی و فیزیکی؛ تکنیک های تحقیقی؛ و اثرات ذخیره سازی بر ساختار نشاسته
کار مرتبط با تغذیه مورد علاقه مجله شامل: هضم حیوانات (از جمله ماهی و پرنده) و انسان. پردازش و پردازش تغییرات ناشی از هضم. تغییرات مربوط به بیماری در هضم؛ آمیلازها؛ مشتقات مورد استفاده در صنایع غذایی و خوراک؛ نشاسته و پری بیوتیک های مقاوم؛ تغذیه روده ای و تزریقی؛ طعم دهنده ها و حامل های طعم؛ تعاملات درون سیستم های غذا و خوراک؛ شیرین کننده های مغذی و غیر مغذی؛ مدیریت کالری و وزن؛ و تخمیر
تحقیقات زیست پزشکی مرتبط با علایق ژورنال عبارتند از: فرمولاسیون های دارویی. مواد کمکی؛ پوشاندن طعم؛ حامل ها کپسوله سازی؛ سیستم های تحویل جامد و مایع؛ فرمت های دوز؛ موضعی
مزایای بیشتری:
دسترسی آنلاین از طریق کتابخانه آنلاین Wiley
مقالات پذیرفته شده/EarlyView برای انتشار سریعتر
ضریب تأثیر: 2.741 (گزارشهای استنادی مجله 2021)
ISSN: 0038-9056 (چاپ). 1521-379X (آنلاین).
در حال حاضر 12 شماره در سال.
نحوه استناد: برای اطمینان از اینکه ارجاعات به این مجله به درستی ثبت و حل شده اند (به عنوان مثال در CrossRef، PubMed، یا ISI Web of Knowledge)، لطفاً از عنوان اختصاری زیر در هر نقل قول استفاده کنید: "Starch/Stärke" ( همه یک کلمه، بدون فاصله یا نقطه گذاری).
آ
خوانندگان
متخصصان صنایع غذایی، کاغذ، چسب، نساجی، شیمیایی، مواد مصنوعی و صنایع دارویی
کلید واژه ها
کربوهیدرات ها، سلولز، نشاسته، قندها، منابع جدید نشاسته، نشاسته های اصلاح شده، مشتقات نشاسته، محصولات ساخاریفاسیون نشاسته، فناوری، ثبت اختراع، استارکه، کلهیدرات، استارک