نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Taiwanese Journal Of Agricultural Chemistry And Food Science
تایوان | کشور |
1605-2471 | ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Chinese Agricultural Chemical Society | ناشر |
www.ipress.tw | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله دانشگاهی به طور مشترک توسط انجمن شیمی کشاورزی تایوان و انجمن علوم و فناوری غذایی تایوان منتشر می شود.
این با شیمی کشاورزی، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی و زیست شناسی مرتبط است. گزارش ها یا رساله های تحقیقاتی در زمینه فناوری، میکروبیولوژی، شیمی تخمیر، حفاظت از خاک و محیط زیست، اصلاح و کشت مجدد خاک های آلوده، علوم غذایی و تغذیه مواد غذایی، و هرگز در مجلات داخلی و خارجی منتشر نشده است.
مقالات آکادمیک آن از نظر محتوا مبتکرانه و مرتب شده اند. محققانی که در تحقیقات مربوطه شرکت می کنند، نتایج تحقیق و ارزشمندترین ارزش مرجع را با سایر متخصصان به اشتراک می گذارند.