تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Taiwanese Journal Of Agricultural Chemistry And Food Science


تایوان
کشور
1605-2471
ISSN
2007 تا کنون
مدت فعالیت
Chinese Agricultural Chemical Society
ناشر
www.ipress.tw
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در هیچکدام از نمایه های استنادی اصلی (SCIE ، SSCI ، AHCI و یا ESCI) ثبت نشده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

این مجله دانشگاهی به طور مشترک توسط انجمن شیمی کشاورزی تایوان و انجمن علوم و فناوری غذایی تایوان منتشر می شود.

این با شیمی کشاورزی، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی و زیست شناسی مرتبط است. گزارش ها یا رساله های تحقیقاتی در زمینه فناوری، میکروبیولوژی، شیمی تخمیر، حفاظت از خاک و محیط زیست، اصلاح و کشت مجدد خاک های آلوده، علوم غذایی و تغذیه مواد غذایی، و هرگز در مجلات داخلی و خارجی منتشر نشده است.

مقالات آکادمیک آن از نظر محتوا مبتکرانه و مرتب شده اند. محققانی که در تحقیقات مربوطه شرکت می کنند، نتایج تحقیق و ارزشمندترین ارزش مرجع را با سایر متخصصان به اشتراک می گذارند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید