تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Technology And Culture


آمریکا
کشور
۰٫۸۵
Impact Factor
0040-165X
ISSN
1097-3729
e-ISSN
1970 و 1974 تا 1976 و 1978 تا 1982 و 1984 تا 1993 و 1995 تا کنون
مدت فعالیت
Johns Hopkins University Press
ناشر
www.press.jhu.edu
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه های استنادی SCIE و SSCI و AHCI ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Arts & Humanities نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

فناوری و فرهنگ، مجله برجسته تاریخ فناوری، از بورسیه های تحصیلی در رشته های مختلف استفاده می کند تا قطعات روشنگری را منتشر کند که برای خوانندگان عمومی و همچنین متخصصان در نظر گرفته شده است. مشترکین عبارتند از دانشمندان، مهندسان، مردم شناسان، جامعه شناسان، اقتصاددانان، متصدیان موزه، آرشیوداران، محققین، کتابداران، مربیان، مورخان و بسیاری دیگر. علاوه بر مقالات علمی، هر شماره شامل 30 تا 40 بررسی کتاب و بررسی نمایشگاه‌های جدید موزه است. برای روشن کردن بحث های مهم و جلب توجه به موضوعات خاص، این مجله گهگاه موضوعات موضوعی را منتشر می کند. Technology and Culture مجله رسمی انجمن تاریخ فناوری (SHOT) است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید