نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Topics In Clinical Nutrition
آمریکا | کشور |
۰٫۵۰۸ | Impact Factor |
0883-5691 | ISSN |
1550-5146 | e-ISSN |
1986 تا 1995 و 2006 تا کنون | مدت فعالیت |
Wolters Kluwer Health | ناشر |
journals.lww.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Topics in Clinical Nutrition (TICN) یک مجله فصلی با داوری همتا است که به عنوان منبعی برای آموزش مداوم و عملکرد بالینی متخصصان تغذیه و تغذیه طراحی شده است. هر شماره موضوعات مورد علاقه را در درجه اول به متخصصان تغذیه و تغذیه، دانشجویان و کارورزان در برنامه های آموزشی حرفه ای و سایر پرسنل مراقبت های بهداشتی درگیر در مراقبت های تغذیه ای از بیماران می پردازد. مقالهها شامل گزارشهای تحقیقاتی ترجمهای (کاری که دانش جدید را برای تأثیرات عملی به کار میبرد)، پروژههای تمرینی، بررسی ادبیات مبتنی بر شواهد، مطالعات موردی و بررسی کتابها، و مقالاتی که تئوری آموزش و تحقیقات کاربردی را برجسته میکنند که ابزارها و تکنیکهای تغذیه و رژیمشناسی را به اشتراک میگذارند. تحصیلات.