تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Topics In Clinical Nutrition


آمریکا
کشور
۰٫۵۰۸
Impact Factor
0883-5691
ISSN
1550-5146
e-ISSN
1986 تا 1995 و 2006 تا کنون
مدت فعالیت
Wolters Kluwer Health
ناشر
journals.lww.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Topics in Clinical Nutrition (TICN) یک مجله فصلی با داوری همتا است که به عنوان منبعی برای آموزش مداوم و عملکرد بالینی متخصصان تغذیه و تغذیه طراحی شده است. هر شماره موضوعات مورد علاقه را در درجه اول به متخصصان تغذیه و تغذیه، دانشجویان و کارورزان در برنامه های آموزشی حرفه ای و سایر پرسنل مراقبت های بهداشتی درگیر در مراقبت های تغذیه ای از بیماران می پردازد. مقاله‌ها شامل گزارش‌های تحقیقاتی ترجمه‌ای (کاری که دانش جدید را برای تأثیرات عملی به کار می‌برد)، پروژه‌های تمرینی، بررسی ادبیات مبتنی بر شواهد، مطالعات موردی و بررسی کتاب‌ها، و مقالاتی که تئوری آموزش و تحقیقات کاربردی را برجسته می‌کنند که ابزارها و تکنیک‌های تغذیه و رژیم‌شناسی را به اشتراک می‌گذارند. تحصیلات.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید