تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Trends In Food Science & Technology



Trends In Food Science & Technology

انگلستان
کشور
۱۲٫۵۶۳
Impact Factor
0924-2244
ISSN
1879-3053
e-ISSN
1990 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Trends in Food Science & Technology یکی از مجلات معتبر بین‌المللی است که بررسی‌های انتقادی و تفسیری در مورد فناوری فعلی، علوم غذایی و تغذیه انسان منتشر می‌کند. نقش آن پر کردن شکاف بین مجلات اولیه تخصصی و مجلات تجاری عمومی با تمرکز بر روی امیدوار کننده ترین پیشرفت های تحقیقاتی جدید و کاربردهای فعلی و بالقوه صنایع غذایی آنها به روشی قابل خواندن و علمی دقیق است.

موضوعات شامل مواد غذایی جدید مانند مواد فعال زیستی، پروتئین جایگزین و مواد غذایی جدید است. پیشرفت در مهندسی مواد غذایی و فن آوری های تولید از جمله پردازش، نگهداری، بسته بندی و تبدیل دیجیتال. ساختار مولکولی، میکرو و کلان غذاها؛ تحولات جدید در امنیت غذایی، پایداری و/یا مدیریت زباله؛ کاربردهای فناوری پیشرفته از جمله علوم نانو و بیوتکنولوژی؛ تضمین کیفیت شامل روش‌شناسی پیشرفته و کاربرد تکنیک‌های مختلف omics. قابلیت ردیابی و اصالت مواد غذایی؛ ایمنی مواد غذایی از جمله ارزیابی خطر خطرات شیمیایی و/یا بیولوژیکی؛ آلرژی و عدم تحمل غذایی؛ عملکرد غذا و روابط آن با ساختار غذا، ترکیب غذا، تغذیه و فواید سلامتی؛ نگرش مصرف کننده، و سیاست / مقررات.

این مجله در درجه اول بررسی های انتقادی را منتشر می کند (به عنوان مثال، مجموعه ای صرف از ادبیات اخیر نیست)، مقالات پژوهشی اصلی را منتشر نمی کند.

موضوعاتی که برای انتشار در نظر گرفته نشده اند:
بررسی‌های مربوط به علوم گیاهی، زراعت، اصلاح نباتات، مسائل دامپزشکی یا کاربردهای غیرغذایی مانند توسعه دارو، لوازم آرایشی، فارماکولوژی، فارماکولوژی، مقالات پزشکی/بهداشتی، یا تجزیه و تحلیل کتاب‌سنجی به این ترتیب در نظر گرفته نخواهد شد.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید