نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Trends In Food Science & Technology
انگلستان | کشور |
۱۲٫۵۶۳ | Impact Factor |
0924-2244 | ISSN |
1879-3053 | e-ISSN |
1990 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Trends in Food Science & Technology یکی از مجلات معتبر بینالمللی است که بررسیهای انتقادی و تفسیری در مورد فناوری فعلی، علوم غذایی و تغذیه انسان منتشر میکند. نقش آن پر کردن شکاف بین مجلات اولیه تخصصی و مجلات تجاری عمومی با تمرکز بر روی امیدوار کننده ترین پیشرفت های تحقیقاتی جدید و کاربردهای فعلی و بالقوه صنایع غذایی آنها به روشی قابل خواندن و علمی دقیق است.
موضوعات شامل مواد غذایی جدید مانند مواد فعال زیستی، پروتئین جایگزین و مواد غذایی جدید است. پیشرفت در مهندسی مواد غذایی و فن آوری های تولید از جمله پردازش، نگهداری، بسته بندی و تبدیل دیجیتال. ساختار مولکولی، میکرو و کلان غذاها؛ تحولات جدید در امنیت غذایی، پایداری و/یا مدیریت زباله؛ کاربردهای فناوری پیشرفته از جمله علوم نانو و بیوتکنولوژی؛ تضمین کیفیت شامل روششناسی پیشرفته و کاربرد تکنیکهای مختلف omics. قابلیت ردیابی و اصالت مواد غذایی؛ ایمنی مواد غذایی از جمله ارزیابی خطر خطرات شیمیایی و/یا بیولوژیکی؛ آلرژی و عدم تحمل غذایی؛ عملکرد غذا و روابط آن با ساختار غذا، ترکیب غذا، تغذیه و فواید سلامتی؛ نگرش مصرف کننده، و سیاست / مقررات.
این مجله در درجه اول بررسی های انتقادی را منتشر می کند (به عنوان مثال، مجموعه ای صرف از ادبیات اخیر نیست)، مقالات پژوهشی اصلی را منتشر نمی کند.
موضوعاتی که برای انتشار در نظر گرفته نشده اند:
بررسیهای مربوط به علوم گیاهی، زراعت، اصلاح نباتات، مسائل دامپزشکی یا کاربردهای غیرغذایی مانند توسعه دارو، لوازم آرایشی، فارماکولوژی، فارماکولوژی، مقالات پزشکی/بهداشتی، یا تجزیه و تحلیل کتابسنجی به این ترتیب در نظر گرفته نخواهد شد.