تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago ژانویه ۲۰۲۲
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

United European Gastroenterology Journal


آمریکا
کشور
۴٫۶۲۳
Impact Factor
2050-6406
ISSN
2050-6414
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
journals.sagepub.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله اتحادیه اروپا گوارش (UEG) مجله رسمی اتحادیه اروپا گوارش (UEG) است، یک سازمان حرفه ای غیر انتفاعی که ترکیبی از تمام جوامع پیشرو اروپایی مرتبط با بیماری های گوارشی است. انجمن های عضو UEG نماینده بیش از 30000 متخصص هستند که در زمینه پزشکی، جراحی، اطفال، انکولوژی دستگاه گوارش و آندوسکوپی کار می کنند، که UEG Journal را به یک پلت فرم منحصر به فرد برای همکاری و تبادل دانش تبدیل می کند.

ژورنال UEG یک انجمن بین المللی برای تحقیقات در زمینه گوارش فراهم می کند و مقالات اصلی را منتشر می کند که تحقیقات پایه، ترجمه و مطالعات بالینی مورد علاقه متخصصان گوارش و محققان در زمینه های مرتبط را شرح می دهد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید