| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Voprosy Pitaniya
| روسیه | کشور |
| 0042-8833 | ISSN |
| 0042-8833 | e-ISSN |
| 1954 تا کنون | مدت فعالیت |
| Geotar Media Publishing Group | ناشر |
| voprosy-pitaniya.ru | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Voprosy Pitaniia ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
صفحات مجله به روندهای اصلی در توسعه علم تغذیه در روسیه و خارج از کشور اختصاص داده شده است: استراتژی های جدید در تغذیه بالینی، تحقیقات اساسی، اثبات علمی تغذیه سالم. اکثر نشریات بر مشکلات علمی و کاربردی تغذیه متمرکز شده اند که در درجه اول به اجرای دستورالعمل های اصلی مفهوم سیاست عمومی در زمینه ارائه تغذیه سالم به جمعیت در قلمرو روسیه در فدرال و روسیه مربوط می شود. سطوح منطقه ای، ارزیابی ریسک مربوط به تامین تغذیه برای جمعیت عمومی و ارتباط بین کیفیت زندگی و تغذیه. این مجله همچنین مسائل مربوط به ایمنی استفاده از محصولات غذایی جدید غنی شده با مواد فعال بیولوژیکی را برای تغذیه جمعیت عمومی در نظر می گیرد. مسائل بیوشیمی، فیزیولوژی، بهداشت، تغذیه، سم شناسی، تغذیه ورزشی، پیشگیری، درمان، تغذیه کودکان، تغذیه بیماران در بیمارستان ها و بخش های جراحی از دیدگاه معاصر مورد توجه قرار می گیرد.