تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Walailak Journal of Science and Technology


تایلند
کشور
1686-3933
ISSN
2228-835X
e-ISSN
2012 تا 2020
مدت فعالیت
Walailak University
ناشر
wjst.wu.ac.th
سایت مجله

این مجله با مشخصات تازه ای به فعالیت خود ادامه داده است، برای مشاهده بر روی لینک کلیک نمایید: Trends in Sciences

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Walailak Journal of Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله علم و فناوری Walailak (Walailak J. Sci. & Tech. یا WJST)، یک مجله معتبر است که تمام حوزه های علم و فناوری را پوشش می دهد، که در سال 2004 راه اندازی شد. این مجله 12 شماره (ماهانه) توسط مؤسسه منتشر می شود. پژوهش و نوآوری دانشگاه ولیلک. حوزه فعالیت مجله شامل زمینه های تحقیقاتی زیر می باشد:

- علوم طبیعی:
بیوشیمی،
مهندسی شیمی،
علم شیمی،
علم مواد،
ریاضیات،
زیست شناسی مولکولی،
فیزیک و نجوم.
-علوم زیستی:
علوم بهداشتی متفقین،
علوم زیست پزشکی،
دندانپزشکی،
ژنتیک،
ایمونولوژی و میکروبیولوژی،
دارو،
علوم اعصاب،
پرستاری،
صنعت داروسازی،
روانشناسی،
سلامت عمومی،
طب گرمسیری،
دامپزشکی.
-علوم کاربردی:
کشاورزی،
آبزی پروری،
بیوتکنولوژی،
علوم کامپیوتر،
سایبرنتیک،
زمین و سیاره،
انرژی،
مهندسی،
محیطی،
علوم غذایی،
فناوری اطلاعات،
علم گوشت،
نانوتکنولوژی،
علوم گیاهی،
سیستمیک


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید