نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
World Journal Of Microbiology & Biotechnology
هلند | کشور |
۳٫۳۱۲ | Impact Factor |
۳٫۵۸ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
0959-3993 | ISSN |
1573-0972 | e-ISSN |
1990 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله جهانی میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مقالات تحقیقاتی و مقالات مروری را در مورد تمام جنبه های میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی میکروبی منتشر می کند. این مجله از زمان تأسیس خود، یک انجمن برای کارهای تحقیقاتی در جهت یافتن راه حل های میکروبیولوژیکی و بیوتکنولوژیکی برای مشکلات جهانی فراهم کرده است. از آنجایی که بسیاری از این مشکلات، از جمله بهرهوری محصول، سلامت عمومی و مدیریت زباله، تأثیرات عمدهای در کشورهای در حال توسعه دارند، مجله بهویژه در مورد پیشرفتها برای مناطق در حال توسعه و از مناطق در حال توسعه گزارش میدهد. برخی از موضوعات در محدوده مجله نیست. لطفاً دستنوشته خود را در صورتی که در یکی از دستههای زیر قرار میگیرد، ارسال نکنید: ویروسشناسی، جداسازی ساده میکروبها از منابع محلی، توصیفهای ساده از یک محیط یا گزارشهایی در مورد یک روش، موضوعات دامپزشکی، کشاورزی و بالینی که تمرکز اصلی در آن است. نه بر روی یک میکروارگانیسم · گزارش داده ها در مورد پاسخ میزبان به میکروب ها · بهینه سازی یک روش · شرح اثرات بیولوژیکی ترکیبات کاملاً شناسایی نشده یا عصاره های تعریف نشده با منشاء طبیعی · داده های مربوط به آنزیم های کاملاً خالص نشده یا رویه هایی که در آنها استفاده می شود همه مقالات منتشر شده در مجله به طور مستقل داوری می شوند.