نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
World Review Of Nutrition And Dietetics
سوئیس | کشور |
۰٫۵۷۵ | Impact Factor |
0084-2230 | ISSN |
1662-3975 | e-ISSN |
1959 تا 1961 و 1964 تا 1966 و 1968 تا 2001 و 2003 تا 2005 و 2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Karger | ناشر |
www.karger.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام World Review of Nutrition and Dietetics ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجلدات این مجموعه شامل بررسیهای استثنایی کاملی در مورد موضوعاتی است که بهعنوان اساسی برای درک بهتر تغذیه انسان و حیوان، مفید برای حل اختلافات فعلی، یا مرتبط با مشکلات پزشکی اجتماعی و پیشگیرانه که برای حل آنها به پیشرفت در تغذیه بستگی دارد، انتخاب شدهاند. بسیاری از مقالات جداگانه به عنوان جامع ترین بررسی هایی که تا به حال در مورد موضوع مورد نظر منتشر شده است، ارزیابی شده اند. از زمانی که جلد اول در سال 1959 منتشر شد، این مجموعه به دلیل کیفیت بورس تحصیلی و شهرت نویسندگانش مورد تحسین قرار گرفته است.