تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality


لهستان
کشور
2451-0769
ISSN
2451-0777
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Polish Society of Food Technologists
ناشر
journal.pttz.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

«Zywność. ناوکا. تکنولوژی. مجله Jakosc (Food. Science. Technology. Quality)» (به نام ZNTJ) مقالات تحقیقاتی و مروری را از حوزه علوم غذایی منتشر می کند. مقالات پژوهشی 85 درصد از متن علمی مجله را پوشش می دهند.
زبان اصلی مقالات لهستانی است اما مقالات به زبان انگلیسی نیز قابل ارسال هستند.
مقالات ارسال شده به سردبیر برای انتشار بر اساس بررسی مثبت همتایان طبق روال بررسی همتایان پذیرفته می شوند.
ویرایشگر این حق را برای خود محفوظ می دارد که متن را مخفف کند، عناوین و/یا متن مقالات پذیرفته شده برای انتشار را اصلاح کند.
ویراستار مقالات و مطالب ناخواسته را پس نمی دهد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید