نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality
لهستان | کشور |
2451-0769 | ISSN |
2451-0777 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Polish Society of Food Technologists | ناشر |
journal.pttz.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
«Zywność. ناوکا. تکنولوژی. مجله Jakosc (Food. Science. Technology. Quality)» (به نام ZNTJ) مقالات تحقیقاتی و مروری را از حوزه علوم غذایی منتشر می کند. مقالات پژوهشی 85 درصد از متن علمی مجله را پوشش می دهند.
زبان اصلی مقالات لهستانی است اما مقالات به زبان انگلیسی نیز قابل ارسال هستند.
مقالات ارسال شده به سردبیر برای انتشار بر اساس بررسی مثبت همتایان طبق روال بررسی همتایان پذیرفته می شوند.
ویرایشگر این حق را برای خود محفوظ می دارد که متن را مخفف کند، عناوین و/یا متن مقالات پذیرفته شده برای انتشار را اصلاح کند.
ویراستار مقالات و مطالب ناخواسته را پس نمی دهد.