تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Acs Applied Bio Materials


آمریکا
کشور
2576-6422
ISSN
2576-6422
e-ISSN
2018 تا کنون
مدت فعالیت
American Chemical Society
ناشر
pubs.acs.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ACS Applied Bio Materials یک مجله بین‌رشته‌ای است که تحقیقات اصلی را منتشر می‌کند که تمام جنبه‌های بیومواد و رابط‌های زیستی از جمله و فراتر از کاربردهای سنتی حسگر زیستی، زیست‌پزشکی و درمانی را پوشش می‌دهد.

این مجله به گزارش‌های تحقیقات تجربی و نظری جدید و بدیع با ماهیت کاربردی اختصاص دارد که دانش در زمینه‌های مواد، مهندسی، فیزیک، علوم زیستی و شیمی را در کاربردهای زیستی مهم ادغام می‌کند. این مجله به طور خاص علاقه مند به کارهایی است که به رابطه بین ساختار و عملکرد می پردازد و پایداری و تخریب مواد را تحت شرایط محیطی و بیولوژیکی مربوطه ارزیابی می کند. موضوعات پژوهشی نمونه ای که دامنه ژورنال را در بر می گیرد مواد معدنی، ترکیبی و آلی برای کاربردهای زیستی از جمله مواد ضد باکتری/ضد میکروبی و ضد سرطانی، مواد رسوب زیستی و ضد رسوب، مواد تصویربرداری/حسگر زیست مولکولی، مواد بیومیمتیک، مواد خود ترمیم شونده، مواد مونتاژ زیستی، بیومواد پایدار، و همچنین رویکردهای جدید برای سنتز مواد جدید و موجود برای دارورسانی/هدف‌گیری، درمان فوتودینامیک/فوتوترمال. توصیف طراحی و توسعه مواد و دستگاه‌هایی که پیشرفت سریع‌تر کاربردهای زیستی جدید را در زمینه‌هایی مانند انرژی زیستی، بیوکاتالیز، بیوآئروسل‌ها، بیوالکترونیک، محیط زیست و ایمنی آب ممکن می‌سازد، تشویق می‌شود.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید