| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Acta Scientiarum Polonorum-technologia Alimentaria
| لهستان | کشور |
| 1644-0730 | ISSN |
| 1898-9594 | e-ISSN |
| 2009 تا کنون | مدت فعالیت |
| Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Poznaniu | ناشر |
| www.food.actapol.net | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مقالههای اصلی علمی دوسوکور بررسی شده منتشر شده در مجله ACTA Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria، جنبههای اصلی علم مواد غذایی از جنبههای پردازش گرفته تا کیفیت محصولات نهایی و مقبولیت و کاربرد تغذیهای آنها را پوشش میدهند.
این شامل تحقیقات بنیادی و کاربردی، از جمله موضوعات منتخب علوم غذایی و تغذیه انسان با اشاره به رابط آنها است.
همه این مشکلات را می توان در موضوعات زیر مطرح کرد:
فن آوری تغذیه
تأثیر همه پارامترهای فرآوری بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی
سیستم ها و روش های کنترل و اصلاح خواص مواد غذایی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی
هر موضوعی که در حد فاصل بین پردازش مواد غذایی و کیفیت غذا و تغذیه انسان باشد. کاغذ مرتبط با این مشکلات تکنولوژیکی ترجیح داده می شود.
غذای بدردبخور
توسعه غذاهای کاربردی
تولید مواد غذایی جدید
اثرات پردازش و ذخیره سازی بر پایداری و فعالیت بیولوژیکی اجزای غذایی فعال زیستی و متابولیت های آنها
تغذیه انسان
اثرات پردازش و ذخیره سازی بر پایداری و فعالیت بیولوژیکی اجزای غذایی فعال زیستی و متابولیت های آنها
آزمایشات بالینی مواد غذایی
ترجیحات مصرف کننده غذای استاندارد و جدید
ارزیابی رژیم غذایی و وضعیت تغذیه
تاثیرات تغذیه ای و سلامتی غذاها و اجزای غذایی