نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Annals Of The University Dunarea De Jos Of Galati, Fascicle Vi-food Technology
رومانی | کشور |
1843-5157 | ISSN |
2068-259X | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Galati University Press | ناشر |
www.ann.ugal.ro | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI-Food Technology یک مجله بین المللی با داوری است که مقالات تحقیقاتی اصلی، مقالات مروری و ارتباطات مختصر در زمینه های علوم و مهندسی مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی و کنترل فرآیند، بیوتکنولوژی مواد غذایی را منتشر می کند. مهندسی و مدیریت در غذای عمومی و گردشگری.