| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Applied Food Biotechnology
| ایران | کشور |
| 2345-5357 | ISSN |
| 2423-4214 | e-ISSN |
| 2014 تا کنون | مدت فعالیت |
| National Nutrition and Food Technology Research Institute | ناشر |
| journals.sbmu.ac.ir | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Applied Food Biotechnology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
«بیوتکنولوژی کاربردی غذا (AFB)» یک مجله بینالمللی با دسترسی آزاد است که توسط پژوهشکده تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأیید شده و مورد تأیید کمیسیون مجلات وزارت علوم است. تحقیقات و فناوری. این مجله مقالاتی در زمینه مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای زیستی (برای تولید مواد غذایی، تقویت، ایمنی و غیره) منتشر می کند. مهندسی متابولیک و ژنتیک در علوم غذایی; میکروبیولوژی مواد غذایی; نانوبیوتکنولوژی در علوم و صنایع غذایی؛ پلیمرهای زیستی به عنوان مواد بسته بندی مواد غذایی؛ نقش میکروارگانیسم ها در تصفیه پسماند صنایع غذایی.