نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Applied Food Biotechnology
ایران | کشور |
2345-5357 | ISSN |
2423-4214 | e-ISSN |
2014 تا کنون | مدت فعالیت |
National Nutrition and Food Technology Research Institute | ناشر |
journals.sbmu.ac.ir | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Applied Food Biotechnology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
«بیوتکنولوژی کاربردی غذا (AFB)» یک مجله بینالمللی با دسترسی آزاد است که توسط پژوهشکده تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأیید شده و مورد تأیید کمیسیون مجلات وزارت علوم است. تحقیقات و فناوری. این مجله مقالاتی در زمینه مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای زیستی (برای تولید مواد غذایی، تقویت، ایمنی و غیره) منتشر می کند. مهندسی متابولیک و ژنتیک در علوم غذایی; میکروبیولوژی مواد غذایی; نانوبیوتکنولوژی در علوم و صنایع غذایی؛ پلیمرهای زیستی به عنوان مواد بسته بندی مواد غذایی؛ نقش میکروارگانیسم ها در تصفیه پسماند صنایع غذایی.