| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Asian Journal Of Agriculture And Biology
| پاکستان | کشور |
| 2307-8553 | ISSN |
| 2307-8553 | e-ISSN |
| 2013 تا کنون | مدت فعالیت |
| Asian Journal of Agriculture and Biology | ناشر |
| www.asianjab.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Asian Journal of Agriculture and Biology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله آسیایی کشاورزی و زیست شناسی (AJAB) یک مجله با دسترسی آزاد و بررسی همتایان است که به عنوان ابزاری برای تبادل اطلاعات علمی در مجامع بین المللی و ملی عمل می کند. دامنه شامل تمام رشته های کشاورزی و زیست شناسی از جمله علوم جانوری، گیاهی و محیطی می شود. همه دست نوشته ها از نظر محتوا و اهمیت علمی توسط سردبیر و/یا سردبیر و حداقل دو داور مستقل ارزیابی می شوند. تمام دستنوشته های ارسالی باید حاوی تحقیقات اصلی منتشر نشده باشد که نباید برای انتشار در جای دیگر مورد بررسی قرار گیرند. به منظور جلوگیری از تاخیر بی مورد در انتشار، از نویسندگان درخواست می شود دستورالعمل های زیر را رعایت کنند. با تفاوت این موارد، ارسال شما برای بازبینی بیشتر بازگردانده می شود.