تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Asian Journal Of Agriculture And Biology


پاکستان
کشور
2307-8553
ISSN
2307-8553
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Asian Journal of Agriculture and Biology
ناشر
www.asianjab.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله آسیایی کشاورزی و زیست شناسی (AJAB) یک مجله با دسترسی آزاد و بررسی همتایان است که به عنوان ابزاری برای تبادل اطلاعات علمی در مجامع بین المللی و ملی عمل می کند. دامنه شامل تمام رشته های کشاورزی و زیست شناسی از جمله علوم جانوری، گیاهی و محیطی می شود. همه دست نوشته ها از نظر محتوا و اهمیت علمی توسط سردبیر و/یا سردبیر و حداقل دو داور مستقل ارزیابی می شوند. تمام دستنوشته های ارسالی باید حاوی تحقیقات اصلی منتشر نشده باشد که نباید برای انتشار در جای دیگر مورد بررسی قرار گیرند. به منظور جلوگیری از تاخیر بی مورد در انتشار، از نویسندگان درخواست می شود دستورالعمل های زیر را رعایت کنند. با تفاوت این موارد، ارسال شما برای بازبینی بیشتر بازگردانده می شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید