| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Brewing Science
| آلمان | کشور |
| 1866-5195 | ISSN |
| 1613-2041 | e-ISSN |
| 2007 تا کنون | مدت فعالیت |
| Fachverlag Hans Carl | ناشر |
| brewingscience.de | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام BrewingScience ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
BrewingScience مقالات علمی اصلی را هر دو ماه یکبار منتشر می کند که مهمترین تحقیقات را در تمام زمینه های علم آبجوسازی و علم نوشیدنی توصیف می کند، به عنوان مثال. مواد خام، فناوری دم کردن، میکروبیولوژی، فناوری مخمر، فیلتراسیون، تجزیه و تحلیل آبجو، مهندسی فرآیند، کنترل کیفیت و ثبات طعم. دانشمندان آبجوسازی و مدیران فنی در صنعت آبجوسازی از BrewingScience برای اطلاع از آخرین نتایج تحقیقات استفاده می کنند.