تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Cahiers De Nutrition Et De Dietetique



Cahiers De Nutrition Et De Dietetique

فرانسه
کشور
0007-9960
ISSN
0007-9960
e-ISSN
1973 تا 1991 و 1994 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

یک پیوند ضروری بین شرکای مختلف در تغذیه، نوت‌بوک‌های تغذیه و رژیم غذایی محل ارتباط شناخته‌شده‌ای برای پزشکان متخصص در تغذیه، متخصصان تغذیه، متخصصان و محققان صنایع غذایی، معلمان و دانش‌آموزان (دبیرستان‌ها، دانشکده‌ها، BTS، IUT و غیره) است. تمرین، و همچنین موضوعات مختلف: فعالیت بدنی، مصرف توصیه شده تغذیه، سوء تغذیه، الکل، چاقی دوران کودکی، غذاهای دارای اثرات سلامتی، لذت غذا، پذیرایی جمعی، تنقلات و تنقلات، آلرژی های غذایی ... مجله علمی با کیفیت Organe از انجمن تغذیه فرانسه، Cahiers de nutrition et de diététique سرمقاله ها، مقالات اصلی، خلاصه بررسی ها و فایل های آموزشی نوشته شده توسط بهترین متخصصان حال حاضر.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید