| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Cahiers De Nutrition Et De Dietetique
| فرانسه | کشور |
| 0007-9960 | ISSN |
| 0007-9960 | e-ISSN |
| 1973 تا 1991 و 1994 تا کنون | مدت فعالیت |
| Elsevier | ناشر |
| www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Cahiers de Nutrition et de Dietetique ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
یک پیوند ضروری بین شرکای مختلف در تغذیه، نوتبوکهای تغذیه و رژیم غذایی محل ارتباط شناختهشدهای برای پزشکان متخصص در تغذیه، متخصصان تغذیه، متخصصان و محققان صنایع غذایی، معلمان و دانشآموزان (دبیرستانها، دانشکدهها، BTS، IUT و غیره) است. تمرین، و همچنین موضوعات مختلف: فعالیت بدنی، مصرف توصیه شده تغذیه، سوء تغذیه، الکل، چاقی دوران کودکی، غذاهای دارای اثرات سلامتی، لذت غذا، پذیرایی جمعی، تنقلات و تنقلات، آلرژی های غذایی ... مجله علمی با کیفیت Organe از انجمن تغذیه فرانسه، Cahiers de nutrition et de diététique سرمقاله ها، مقالات اصلی، خلاصه بررسی ها و فایل های آموزشی نوشته شده توسط بهترین متخصصان حال حاضر.