نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Cahiers De Nutrition Et De Dietetique
فرانسه | کشور |
0007-9960 | ISSN |
0007-9960 | e-ISSN |
1973 تا 1991 و 1994 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Cahiers de Nutrition et de Dietetique ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
یک پیوند ضروری بین شرکای مختلف در تغذیه، نوتبوکهای تغذیه و رژیم غذایی محل ارتباط شناختهشدهای برای پزشکان متخصص در تغذیه، متخصصان تغذیه، متخصصان و محققان صنایع غذایی، معلمان و دانشآموزان (دبیرستانها، دانشکدهها، BTS، IUT و غیره) است. تمرین، و همچنین موضوعات مختلف: فعالیت بدنی، مصرف توصیه شده تغذیه، سوء تغذیه، الکل، چاقی دوران کودکی، غذاهای دارای اثرات سلامتی، لذت غذا، پذیرایی جمعی، تنقلات و تنقلات، آلرژی های غذایی ... مجله علمی با کیفیت Organe از انجمن تغذیه فرانسه، Cahiers de nutrition et de diététique سرمقاله ها، مقالات اصلی، خلاصه بررسی ها و فایل های آموزشی نوشته شده توسط بهترین متخصصان حال حاضر.