نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Carpathian Journal Of Food Science And Technology
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد. | |
Carpathian Journal of Food Science and Technology | نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) |
2066-6845 | (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
رومانی | کشور |
2066-6845 | ISSN |
2344-5459 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
North University of Baia Mare | ناشر |
chimie-biologie.ubm.ro | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله Carpathian Journal of Food Sciences and Technology مقالات علمی اصیل بررسی شده دوسوکور را منتشر می کند که تمام جنبه های علوم غذایی از مواد خام تا جنبه های فرآوری و اقتصادی تا محصولات نهایی و ویژگی های تغذیه ای آنها را پوشش می دهد. هر دو تحقیق بنیادی و کاربردی پذیرفته می شود.
موضوعات اصلی عبارتند از:
- شیمی مواد غذایی
- فناوری فرآوری مواد غذایی
- بهداشت، تغذیه و غذا
- سم شناسی و ایمنی مواد غذایی
- تجزیه و تحلیل مواد غذایی
- سیاست غذایی
- بازاریابی مواد غذایی
- حمایت از مصرف کننده
- بسته بندی غذا