| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Carpathian Journal Of Food Science And Technology
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد. | |
| Carpathian Journal of Food Science and Technology | نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) |
| 2066-6845 | (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
| رومانی | کشور |
| 2066-6845 | ISSN |
| 2344-5459 | e-ISSN |
| 2009 تا کنون | مدت فعالیت |
| North University of Baia Mare | ناشر |
| chimie-biologie.ubm.ro | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Carpathian Journal of Food Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله Carpathian Journal of Food Sciences and Technology مقالات علمی اصیل بررسی شده دوسوکور را منتشر می کند که تمام جنبه های علوم غذایی از مواد خام تا جنبه های فرآوری و اقتصادی تا محصولات نهایی و ویژگی های تغذیه ای آنها را پوشش می دهد. هر دو تحقیق بنیادی و کاربردی پذیرفته می شود.
موضوعات اصلی عبارتند از:
- شیمی مواد غذایی
- فناوری فرآوری مواد غذایی
- بهداشت، تغذیه و غذا
- سم شناسی و ایمنی مواد غذایی
- تجزیه و تحلیل مواد غذایی
- سیاست غذایی
- بازاریابی مواد غذایی
- حمایت از مصرف کننده
- بسته بندی غذا