تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Carpathian Journal Of Food Science And Technology


مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد.
Carpathian Journal of Food Science and Technology
نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد)
2066-6845
(ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است.
رومانی
کشور
2066-6845
ISSN
2344-5459
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
North University of Baia Mare
ناشر
chimie-biologie.ubm.ro
سایت مجله
Carpathian Journal Of Food Science And Technology

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Carpathian Journal of Food Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله Carpathian Journal of Food Sciences and Technology مقالات علمی اصیل بررسی شده دوسوکور را منتشر می کند که تمام جنبه های علوم غذایی از مواد خام تا جنبه های فرآوری و اقتصادی تا محصولات نهایی و ویژگی های تغذیه ای آنها را پوشش می دهد. هر دو تحقیق بنیادی و کاربردی پذیرفته می شود.

موضوعات اصلی عبارتند از:

- شیمی مواد غذایی
- فناوری فرآوری مواد غذایی
- بهداشت، تغذیه و غذا
- سم شناسی و ایمنی مواد غذایی
- تجزیه و تحلیل مواد غذایی
- سیاست غذایی
- بازاریابی مواد غذایی
- حمایت از مصرف کننده
- بسته بندی غذا


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید